Pijamale pentru copii cu personajele favorite de la LadyLine.ro

Copiii sunt fascinați de hăinuțele cu personaje din desene animate. Dacă până la vârsta de 3 ani nu am avut probleme în ceea ce privește vestimentația fetiței mele, după această perioadă a început să aibă preferințe și să-mi ceară diverse hăinuțe pe care le vedea la alți copii. Asta se datorează și faptului că a intrat la grădiniță și vedea tot felul de minunății pe acolo.

În ultimul timp am început să țin cont de preferințele ei. Îmi amintesc cu drag de perioada copilăriei mele când poate avceam și eu astfel de dorințe, dar nu aveam posibilitate să-mi iau tot ce-mi doresc. Dacă știu că trebuie să cumpăr o rochiță sau o fustiță, atunci o las pe ea să-și aleag ceea ce-i place. Are gusturi frumoase și asta mă bucură și mă determină să recurc la această metodă.

Pijamale pentru copii

Copiii trebuie să asocieze îmbrăcarea în pijamale cu momentul în care trebuie să ne pregătim de somn. Este foarte important să le creăm un obicei din asta și să creăm o rutină din asta. În momentul în care ne îndreptăm spre dormitor, cei mici trebuie să știe că trebuie să facă un duș rapid, să se spele pe dințișori și să îmbrace pijamelele.

Lady-line.ro este un site-ul la care am apelat pentru ultima mea comandă de pijamale. Mi-am luat și pentru mine câteva modele drăguțe și le puteți vedea aici. Am spălat de mai multe ori pijamalele și acestea s-au păstrat intacte. Cred că și asta m-a convins să-i iau și copilului pijamale de la ei pentru că am văzut că se pune preț pe calitate.

Pe site nu sunt foarte multe modele de pijamale, dar toate sunt cu persoanejele îndrăgite de copii. În plus, toate modelele sunt din bumbac 100% și asta urmăresc și eu atunci când caut hăinuțe pentru cea mică.

Când a trebuit să-i aleg modelul, aproape că nu știam la care să mă decid. Buburuzele îi plac, poneii sunt în vogă acum, Elsa nu mai zis, cât despre minnie este tot preferata ei. Am lăsat-o pe ea să-și aleagă și am pus-o chiar și pe ea în dificultate. Cu greu s-a decis asupra uneia și cred că puteți vedea și voi ce a ales.


You may also like

17 comentarii

  1. Ce frumoase sunt!
    Copiii sunt foarte atenți la acest aspect.
    Au un efect benefic asupra lor.
    Caut și eu pentru piticul meu , chiar are nevoie de unele noi,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.