O experienta mai putin placuta cu o rochie

Recunosc că sunt unele domenii unde nu mă simt bazată dar mă încăpățânez. Vreau să vă spun cum m-a salvat LaUmeras din 2 situații fără ieșire.

image

Prima peripeție a fost cu ocazie nunții unei bune prietene. Aveam nevoie de o rochie specială iar bugetul meu nu prea îmi permitea să îmi iau una nouă. Imediat m-am gândit la o altă prietenă care avea o rochie potrivită și am rugat-o să mi-o împrumute pentru o seară. Toate bune până acum și sunt sigură că și voi ați recurs la aceaată metodă măcar o dată. Am spălat rochia și când să o calc materialul a început să se încrețească. M-am oprit instant și cred că m-am înverzit la față. În partea de jos pe o porțiune relativ mică materialul arăta ciudat și chiar se vedea că acolo a fost o problemă.

Muream de nervi că nu m-am gândit fin start să apelez la o firmă specializată de curățare a hainelor. Așa am aflat prima oară de site-ul www.laumeras.ro și le-am cerut ajutorul. Ei au venit și au ridicat coletul după ce au analizat fiecare produs în parte. Normal că am început cu rochia și i-am rugat să facă cevasă arate cât mai bine cu putiința dar au fost destul de sceptici. Laumeras s-a ocupat atât de primirea cât și de livrarea coletului și cu părere de rău dar rochia arăta puțin mai bine dar tot se vedea. Din această experiență am ieșit rușinată și am promis că îi voi cumpăra eu o altă rochie dar m-am bucurat că am descoperit o curățătorie care te ajută fără vreun minim de efort din partea ta. Prețurile sunt accesibile și chiar nu mi se par scumpe.

O altă peripeție sau mai bine zis alergătură a fost cu geaca de piele care de la un sezon la altul a început să arate dubios. Pielea nu mai era atât de lucioasă și avea și mici zgârieturi inestetice. Am fost îndrumată să o recondiționez dar am aflat un preț care nu prea mi-a convenit.

Uitându-mă pe site-ul celor de LaUmeras am văzut în lista lor de prețuri haine de piele 25 lei, adică un preț foarte mic. Nu vreau să vă explic cât de bine arăta geaca mea când am primit-o de la curățat. Am înțeles că au niște soluții speciale cu care tratează pielea.

Sunt tare bucuroasă că am descoperit prima curatatorie cu livrare și de acum voi ști la cine să apelez.

You may also like

14 comentarii

  1. ma stii prea bine, nu am nici bani multi si nici figuri. NU duc hainele la curatatorie foarte des dar, atunci cand vine vorba de haine de ocazie, paltoane, chestii mai speciale si scumper, prefer sa ii las pe ei sa se ocupe decat sa le stric eu.

  2. La servicii ca acestea specializate apelez numai cand am de curatat sau calcat tinute pretentioase si care m-au costat cat ochii din cap :)), in rest ma descurc singura. Intotdeauna schimb impresii cu prietenele despre diferite servicii si una dintre ele a apelat la Laumeras.ro si a fost multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.