Cele mai bune sfaturi pentru o viață sănătoasă

O viață sănătoasă este tot ceea ce ne dorim. Stilul de viață ne influențează sănătatea. Alegerile noastre și activitățile zilnice ne protejează, dar nu și organismul. Bună funcționare a sistemului fizic și psihic ne garantează longevitatea. Să fim adepții unor obiceiuri sănătoase înseamnă să avem grijă de noi. Se spune că sănătatea este mai bună decât toate. Iată câteva sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Ai grijă la alimentele pe care le consumi.

Adoptarea unei diete sănătoase aduce multiple beneficii sănătății. Vitaminele și mineralele sunt obligatorii de asigurat organismului nostru. Fructele și legumele sunt sănătoase și ne asigură necesarul zilnic de care avem nevoie. Este important să consumăm zilnic un măr. Ideal de introdus în alimentația noastră cât și în alimentația celor mici, legumele și fructele combat stările de oboseală și ne feresc de eventuale probleme.

Carnea nu trebuie să lipsească nici ea din alimentația noastră zilnica. Carnea de pui sau pește, precum și carnea de vită și cea slaba de porc, consumate în alimentația noastră ne vor asigura necesarul zilnic de energie. Când vrem să pierdem kilogramele nedorite, să renunțăm la carne nu este cea mai bună alegere. Produsele lactate și ouăle trebuie și ele introduse în dieta noastră. Un pahar de lapte ne furnizează doza de calciu de care avem nevoie. Este vital să păstrăm un echilibru alimentar zilnic. Nu trebuie să neglijăm micul dejun și nu trebuie să ne înfometăm, pentru că astfel ne vom îmbolnăvi.

Importanța apei în organism

Cel mai bun lichid pentru organism pe care îl putem consuma este apa. Zilnic, trebuie sa consumam minim 2,5 litri de apa, conform recomandărilor specialiștilor. Apa este indispensabila vieții. Calitatea apei este foarte importanta
Un filtru apa ne asigura o apa curata și sănătoasă. Apa care este contaminata sau care prezintă impurități poate duce la îmbolnăvirea noastră. Cu ajutorul unui filtru apa potabila nu mai trebuie să ne facem griji. Ne putem hidrata corespunzător fără a ne pune în pericol sănătatea. Un filtru apa ne oferă o apa naturală, fără miros și cu un gust care sa nu deranjeze. Filtrul reușește sa îmbunătățească pH ul apei și sa o curețe. Folosind filtre ape vom oferi întregii familii cea mai buna apa. Pentru sănătatea organismului, pentru bună lui funcționare, apa este principalul element care ne ajuta sa avem o sănătate de fier.

În fiecare zi să facem mișcare

Persoanele active sunt mai sănătoase și au o siluetă admirabilă. Sportul ne ajută să ne întărim imunitatea și să menținem kilogramele sub control.

Minim opt ore de somn

Odihna implică relaxare și repaus fizic și psihic, care oferă organismului un timp necesar pentru o refacere completă. Somnul este ideal pentru a întări organismul și pentru a fi cât mai odihniți.

Voi cum reușiți sa aveți un stil de viata sănătos?

You may also like

19 comentarii

 1. 😀 Se spune ca „Un măr pe zi ţine doctorul departe de casă”. Sunt mare fan fructe, iar iarna este dedicata merelor. Incerc sa beau cat mai multa apa, dar din pacate nu am o sursa buna, asa ca ar fi excelent un filtru de apa.

 2. Alimentația sănătoasă ar trebui să ocupe un loc important în preocupările, viața noastră. Din păcate, unii dintre noi ajung prea târziu la acestă concluzie.
  Calitatea vieții, sănătatea este direct proporțională cu alimentația, apa, relaxarea, somnul.
  Folosesc dedurizator de câțiva ani și sunt tare mulțumită, nu cumpăr apă decât foarte rar.
  Mulțumim!

 3. De cand ma stiu am consumat apa din put si nu-mi imaginam ca apa asta trebuie filtrata. Am aflat asta acum vreo 2-3 ani, cand cainele meu a avut niste probleme digestive si la analize a iesit ca era vorba de ceva din apa. De atunci am montat filtru de apa.

  1. Iti recomand Espring de la Amway… e cel mai bine vandut sistem de tratare si purificare apa din lume… poti suna pe 0764218232 pentru a discuta cum il poti lua cu reducere de 30% fata de pretul de lista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.