Pijamale de calitate pentru un somn liniștit

Pijamalele sunt preferatele mele. De ce? Simplu! Îmi oferă o lejeritate și un confort pe care ni-l dorim cu toții atunci când le purtăm. Îmi place să-mi petrec cât mai mult timp în pijamale și îmi place să am cât mai multe modele pentru a le schimba în funcție de preferințe, model și lejeritatea oferită.

În timp am purtat fel de fel de modele, însă emoția creată de pijamalele primite de la mama este unică. Dincolo de faptul că erau de la mama, am rămas cu sentimental plăcut creat de calitatea excepțională a materialului. Poate modelele nu erau la fel de sofiticate ca și astăzi, dar totusi cu bun gust și un croi deosebit de confortabil.

Din dorința de a retrăi aceste sentimente placute, am încercat cu rețineri și puține emoții la început produsele celor de la Lady-Line.ro. De ce Lady-Line.ro ? Nu chiar întamplător aș spune. Am studiat destul de intens aceasta nișă de piață, și am regăsit unele modele și branduri nu tocmai străine mie. Unul dintre acestea este Vienetta, un brand de la care oarecum știam la ce să mă aștept. Aceste modele le găsim probabil și pe alte site-uri, însa cei de la Lady-Line.ro sunt parteneri Vienetta, ceea ce îmi confirmă faptul că produsele sunt originale, iar în ceea ce privește prețul sincer nu am găsit la preț mai bun niciunde.

Îmi place să petrec cât mai mult timp în pijamale și weekend-ul este preferatul meu tocmai pentru acest aspect. Până aproape de prânz lenevesc și-mi petrec ziua în această ținută lejeră, de casă. De-a lungul timpului am purtat fel de fel de modele și îmi amintesc cu plăcere de pijamalele primite de la mama care erau de o calitate excepțională. Pentru că îmi doream modele frumoase, material de calitate și să fie rezistente în timp am ales site-ul Lady-line.ro.

După ce am petrecut doar câteva minute pe site spre surprinderea mea aveam deja o listă destul de lungă cu ceea ce îmi doream. Cum s-a concretizat totul? Foarte simplu, cu o comanda. Iată câteva modele alese de mine:

Pijamale cu tricou și pantaloni scurți

Acestea pot spune că sunt favoritele mele, de aceea voi și începe cu ele. Este un model realizat sub brandul Muzzy, și am observat că este fabricat în Polonia. Tricoul este realizat dintr-un bumbac foarte moale și plăcut la atingere, imprimat cu două pisici simpatice foc. De fapt este un el și o ea, …. cred că sunt îndrăgostite.

Materialul se așează increbidil pe corp, iar senzația de bine o simt instant. Trebuie neaparat să le încercați și voi. Am avut un pic de emoții și la mărimi, dar acum pot spune că nu este cazul, deoarece s-au potrivit foarte bine, atât pantalonul, cât și bluza.

Având în vedere că este realizat 100% din bumbac, pot spune că este modelul perfect pentru o vara pe care o aștept cu nerăbdare. Cu toții știm calitățile incontestabile ale bumbacului, mai ales atunci când îmbrăcămintea pe care o purtăm intră în contact direct cu pielea. Ca și concluzie, pot să recomand cu încredere aceste pijamale. pijamale de vara . Mai multe modele la fel de frumoase puteți găsi în categoria .

Cămașă de noapte

Da!!! Ați văzut bine! Am încercat și o cămășuță de noapte, care de ce să nu recunosc îmi aduce aminte cu drag de copilărie. Când am văzut modelul de mai sus, mi-am spus „obligatoriu trebuie să-mi iau și eu una” și chiar nu îmi pare rău. Prețul accesibil și calitatea produsului este WOW!

Cămașa de noapte vine cu avantajele ei, pe care nimeni nu le poate contesta, principalul fiind senzația de libertate pe care ți-o conferă. O senzație de lejeritate maximă și confort, acel free spirit pe care ni-l  dorim cu toții, mai ales în dormitor.

Mesajul inscripționat pe cămășuță este foarte simpatic și stârnește nu doar bună dispoziție celui care o poartă, ci și celui care stă lângă tine în pat.  

Pijama cu pantaloni trei sferturi

Vă mai arăt acum încă un model pe care l-am achiziționat tot de aici și mai departe vă las să descoperiți singure întreaga colecție pe care aceștia o au, intrând direct pe site-ul lor.

O astfel de pijama de vară deoarece asteptăm vara și încercăm să o forțăm să apară cât mai repede. Este vorba despre o pajama cu pantalon trei sfert și bluză cu mânecă scurtă. Un model superb, înflorat și foarte vesel care reușeăte să îți schimbe chiar și starea de spirit, atunci când nu ești în apele tale. Un model foarte practic și comod pe care eu personal îl prefer și chiar îl port aproape indiferent de sezon.

Acum ca să concluzionez, recomand cu încredere site-ul www.lady-line.ro. Consider că am făcut o alegere foarte bună, iar ca și prețuri, credețimă pe cuvant, sunt foarte decente.

Dacă revin acum la modul în care am început acest mic articol, pot spune că într-o oarecare măsură am retrăit momentele și emoțiile pijamalelor pe care mi le cumpăra mama cu atâta dragoste, doar că acum eu sunt în postura de mamă.

Vă plac modelele de pijamale alese de mine? Care dintre modele vă reprezintă cel mai bine?

You may also like

14 comentarii

  1. pijamalele sunt atat de dragute ca merg purtate si de zi, prin casa, pe timp de vara. Cel putin asa le vad eu. Si confortabile sigur sunt, ca se vede ca sunt din materiale de calitate. Sa le porti sanatoasa. Si camasa de noapte este simpatica, doar ca eu sunt omul pijamelelor, de aia m-am referit doar la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.