3 metode de protejare a telefonului

Smartphone-urile sunt telefoanele inteligente care îți fac viața mai ușoară. Cu ajutorul lor poți să faci foarte multe lucruri: poți înlocui cu brio un calculator, un aparat foto sau chiar un laptop pentru lucruri mărunte. Nu mai vorbesc despre metoda rapidă de a răspunde la un mail, de diversele programe de editare foto sau chiar de posibilitatea de a căuta pe internet ceva ori de câte ori ai nevoie. Am impresia că telefoanele inteligente sunt cele mai utile invenții ale epocii moderne și chiar sunt curioasă cum va evolua tehnologia în această direcție.

Am impresia că aceste smartphone-urile necesită o atenție suplientară pentru a ne folosi mai mult timp de ele. Pe de altă parte, telefoanele noi sunt mult mai sensibile și că au nevoie de protecție suplimentară. Plasticul a fost înlocuit cu sticla și bateria ține perfect timp de 2 ani, cât timp telefonul este în garanție. După această perioadă începe să nu mai funcșioneze ca la început. Cu toate astea, poți apela la mici trucuri care să te ajute să-l protejezi și să te bucuri de telefonul tău pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Folosește folii de protecție

Foliile de protecție au fost inventate pentru a feri ecranul de micile zgârieturi. Nu mai este un secret pentru nimeni că multe femei își aruncă telefonul în geantă și acolo se poate atinge de diverse lucruri care îl pot zgâria. Nici chiar în buzunarul pantalonului, telefonul nu este ferit de aceste mici zgârieturi. Pentru a evita astfel de neplăceri, folia s-a dovedit a fi extrem de utilă.

Tot mai multe telefoane au început să folosească ecrane de sticlă pentru a da un plus de eleganță. Acest aspect este unul foarte plăcut și acest mic detaliu este tot mai apreciat. Din păcate acest aspect are și puncte negative majore pentru că acesta se sparge mult mai ușor. Chiar și o simplă zgârietură poate duce la fisurarea ecranului. Pentru a evita neplăcerile de acest gen, folia de sticlă este soluția cea mai eficientă. În momentul în care telefonul suferă un șoc puternic, folia de sticlă preia asupra ei impactul și se sparge. În acest fel ecranul rămâne intact chiar dacă folia poate fi făcut bucățele.

Folosind folii de sticla ai o foarte mare siguranță că telefonul va fi protejat într-un procent foarte mare. Eu le folosesc de ceva timp și sunt extrem de eficiente. Accidentele se întâmplă atunci când nu te aștepți și am avut și neplăcerea să schimb folia chiar și o dată pe săptămână. Oricât de mult ai proteja telefonul, niciodată nu ai de unde să știi când se întâmplă neplăcerea.

Apelează la o husă potrivită

Folia de protecție nu este suficientă pentru a-ți păstra telefonul în siguranță. Ar fi de preferat să folosești și o husă care să protejeze și partea din spate a telefonului. Fie că apelezi la o husă de silicon care este doar pentru partea din spate sau una tip flip flop care să protejeze telefonul în întregime, important este să alegi în funcție de model și nevoi. Dacă știi că arunci neglijent telefonul pe unde apuci, ar fi de preferat să apelezi la o husă care să-l protejeze în întregime.

Ferește telefonul de fluctuațiile mari de temperatură

Iarna telefonul este foarte expus la temperaturi scăzute. Ar fi de preferat să eviți folosirea acestuia când temperaturile sunt extrem de joase, pentru că acesta pot îngreuna utilizarea lui și bateria se va consuma mult mai repede. Nici soarele nu este foarte prietenos cu telefoanele. Este de preferat să le protejezi pentru a te putea bucura de ele pentru o perioadă mai lungă de timp.

Tu cum ai grijă de telefonul tău? Folosești vreuna din metodele menționate de mine?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

10 comentarii

  1. folie de sticla trebuie sa imi pun si eu pentru ca tipul la care am fost prima data nu cred ca a stiut sa o puna, s-a dezlipit, ne-am dus a doua zi inapoi si mi-a pus de silicon, dar nu imi place deloc pentru ca raman semne pe ea. Daca o ating cu unghia, ramane semn…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.