Rochie plisată Bonprix (OOTD)

Am făcut câteva comenzi până acum pe Bonprix și până acum nu mi-am luat nici o rochie de la ei. De felul meu îmi comand foarte multe rochii și pe site sunt exagerat de multe modele, doar că până acum mi-am îndreptat atenția spre alte piese vestimentare. Întâmplarea a făcut ca o rochiță să mă atragă atât de mult încât mi-am dorit-o foarte mult.

Rochie de vara Bonprix

Rochie plisată de la Bonprix

În primul rând vreau să vă povestesc despre modelul acestei rochii care este genial. În partea de sus are un guler ușor înalt care se închide cu un șnur. Talia este delimitată frumos cu un elastic lejer care face trecerea la pliurile mici, drăguțe și de efect. Este o rochie midi care cade frumos pe lângă corp și materialul subțire, dar totuși cu greutate face ca modelul să se așeze foarte bine. Mânecile sunt ușor bufante. Culoarea caldă și imprimeul floral fac rochia perfectă pentru o zi la birou sau chiar o ieșire în oraș.

Se așează frumos pe o talie perfectă și chiar dacă croiul nu este tocmai pe corp delimitează frumos formele corpului. Pe de altă parte, faptul că nu este tocmai o rochie mulată, poate fi purtată și de persoanele care au câteva kilograme în plus pentru că acestea sunt mascate.

Eu port haine mărimea M și mi-am ales de pe site mărimea 38. Este mărimea perfectă și am făcut cea mai bună alegere. În felul ăsta îmi dau seama că această mărime este potrivită pentru hainele pe care mi le voi lua pe viitor de pe Bonprix.

Alegerile mele de pe Bonprix

Coletul meu a ajuns după vreo 10-14 zile de la plasarea comenzii. Recunosc că cea mai mare dificultate în momentul în care am analizat produsele de pe site a reprezentat-o alegerea mărimii potrivite. M-am ghidat după tabelul de mărimi, după comentariile persoanelor care au mai luat acel model și, de ce nu, după experiențele anterioare pe care le-am avut.

Ce părere aveți de această rochie de vară de la Bonprix?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.