Gel de dus Yves Rocher – formula concentrată (review)

A trecut ceva timp de când am primit gelurile de duș de la Yves Rocher în formula concentrată. Iubesc mult produsele lor și eram convinsă că și această inovație trebuie să fie foarte bună și eram tare nerăbdătoare să le folosesc. Nici nu am primit bine cutia, că m-am și băgat în duș rapid să văd cum sunt.

O sticlă de gel de duș = 40 de dușuri

O sticlă are 100 de ml şi promite să ajungă pentru 40 de duşuri. Este evident că nu mi-a propus să văd dacă cei de la Yves Rocher au calculat sau nu bine acest aspect și îi cred pe cuvânt. Mi-a plăcut mult că această cantitate mică de produs îmi ocupă mult mai puțin spațiu în bagajul de vacanță și drept urmare am luat toate cele 3 tuburi cu mine.

Produsele celor de la Yves Rocher sunt printre cele mai curate în ceea ce privesc ingredientele și produsele lor pot fi folosite și pentru copii. Nu au conservanți și nici parabeni. Am preferat să iau 3 geluri de duș și nu am luat nici un produs special pentru copii. S-a împăcat foarte bine cu el și vă recomand și vouă să-l încercați.

1 apăsare = 1 picătură = 1 duș

Ar fi păcat să mint și să spun că la prima folosire nu am apăsat instinctiv de 3 ori pe sticluță. Rezultatul a fost o cadă plină cu spumă de care m-am chinuit ceva timp să scap. Mi-am dat seama de greșeala făcută și la a doua folosire am zis să respect întocmai instrucțiunile 1 apăsare = 1 picătură = 1 duș. Am beneficiat de tot ce aveam nevoie: spum[ suficientă, curățare, hidratare și un miros plăcut care m-a urmărit ceva timp.

Capacul este prevăzut cu un fel de bucată de plastic alb moale care are o tăietură pe mijloc. În momentul în care apeși pe sticlă, se deschide acel mic orificiu și dozează cantitatea de care ai nevoie pentru un duș. Evident că întregul produs trebuie să fie orientat către capac pentru că altfel nu are cum să funcționeze mecanismul.

Toate produsele au un miros extraordinar de frumos și combinațiile de fructe și plante folosite pentru aceste geluri de duș sunt pe placul meu. Nu cred să-mi fi luat vreodată vreun gel de duș de la Yves Rocher și să găsesc vreo aromă grețoasă, extrem de puternică sau care chiar să-mi displacă. Merită încercate! Le găsiți pe site-ul celor de la Yves Rocher și dacă vă abonați la newsleterul lor, puteți să beneficiați de diversele oferte pe care le au periodic.

Eu am folosit aceste 3 variante de produs

  • Gel de duș concentrat Mango & Coriandru
  • Gel de duș concentrat Vanilie Bourbon
  • Gel de duș concentrat Măslin & Petit Grain

Ce părere aveți despre aceste geluri de duș concentrate de la Yves Rocher?

You may also like

16 comentarii

  1. Nu am mai folosit de mult produse de la YR desi imi plac foarte mult. Bine ca le-ai readus in actualitate prin acest articol sa vedem ca ne mai atrage pe acolo.

  2. Gelul de dus cu miros de vanilie ma tenteaza. Am folosit cu ani in urma produsele lor, apoi am optat pentru dermato-cosmetice. Uneori cele colorate imi pateaza pielea si nu mi se par prea ok.

  3. gelul de dus cu vanilie il am si eu. L-am luat luna trecuta cand am prins o oferta 1+1 gratis si am primit cadou la comanda si o apa de toaleta cu nuca de cocos pe care o ador. Risc sa ma indragostesc de brandul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.