Aspecte de care poți ține cont atunci când alegi o mașină rulată

Nu știu alții cum sunt, dar eu am avut mereu cel puțin o mașină în familie și parcă nu se poate fără. Poate că este un moft mai mult decât o necesitate, dar cert este că nu regret nicio clipă că am făcut o astfel de investiție. Dacă mi-aș schimba-o anual poate era moft doar că eu o iau și o folosesc pentru următorii ani. Fiecare își cheltuie banii așa cum crede pentru micile plăceri, iar faptul că mașina mă ajută să economisesc timp în anumite situații o face absolut perfectă pentru mine.

Cum am procedat în momentul în care am cumpărat mașina

În urmă cu 5 ani am hotărât să ne luăm o mașină puțin mai spațioasă. Avusesem un Peugeot 407 doar că soțul meu își dorea mult o schimbare. Eu eram extrem de atașată de acea mașină și îmi plăcea mult. Dacă ar fi fost după mine, clar nu aș fi schimbat-o prea curând. Explicațiile primite au fost plauzibile și mi-a spus că trebuia să schimbe mai multe piese și senzori care s-o facă să meargă bine. Așa am acceptat s-o schimbăm cu o altă mașină.

Dorințele erau mari și vroiam o mașină bună, și totuși să ne încadrăm în buget. Căutările au început și ne-am concentrat mai mult pe zona de online. Orașul din care sunt eu nu are suficiente parcuri de mașini de acest gen din care să-mi pot alege. Elite cars Leasing am găsit câteva modele de Audi A6 noi și rulate în leasing. Inițial am analizat detaliile menționate online și am studiat în cel mai mic detaliu fotografiile mașinilor pe care ni le doream.

Noi ne-am gândit să luăm un audi A6 cu ceva mai multe dotări doar că bugetul nu ne-ar fi fost de ajuns. Așa am aflat de pe www.elite-cars-leasing.ro că au opțiuni financiare diverse, din care să aleg ceea ce mi se potrivește. Nu exagerez, preț de o săptămână ne petreceam ore bune pe site cercetând modelele disponibile. Ulterior am început să ne uităm și la alte mărci.

Pași obligatoriu de urmat în momentul unei noi achiziții

Achizițiile noi sunt condiționate de buget. După cum am mai zis putem depăși bugetul pentru că există și posibilitatea asta. În ceea ce privesc criteriile importante referitoare la condițiile tehnice ale mașinii precum kilometraj sau starea caroseriei putem verifica din descrieri și poze. Dacă acest prim este este trecut putem să mergem să verificăm și fizic mașina.

Întotdeauna ar trebui să faci un test de conducere cu mașina pentru a te asigura că se conduce bine și că nu există probleme de manipulare sau zgomote neobișnuite. Ca un următor aspect pe care-l putem analiza este verificarea reviziilor periodice pentru a ne convinge că a fost întreținută corespunzător. Mașinile care au avut întreținere regulată sunt, în general, mai fiabile.

Dacă mașina trece toate aceste teste înseamnă că este ceea ce vă doriți și nu mai este nevoie să stați pe gânduri. Eu am urmat toți pașii menționați și nu am avut nicio problemă până-n prezent. În afară de reviziile periodice nu a mai fost nevoie de alte intervenții. Poate că am avut și un gram de noroc și asta vă doresc și vouă.

Voi preferați o mașină rulată sau către o mașină nouă?

You may also like

10 comentarii

  1. Eu am o expresie și poate fi luată drept principiu: mașina cea mai bună este cea pe care și-o permiți. Am avut mașini noi, direct din fabrică, mașini la mâna a 2- a sau mașini autorulate. Important este să ții cont de ceea ce ai punctat și tu. Să știi să alegi ce ți se potrivește, ca stil, familie, buget etc.
    Să o folosiți sănătoși!

  2. Nu am multa experienta, dar cu siguranta nu m-as grabi sa aleg o masina. Tare important este sa aleg masina pe care mi-o permit, si pe care o pot intretine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.