Beneficiile unei școli private

A alege o scoala pentru copilul tau este o misiune, nu imposibila, dar nici usoara. Desi, din afara, pare a fi un lucru pe care il faci intr-o clipa, lucrurile stau altfel. Adesea, alegerea scolii este un stres imens. Un parinte responsabil isi doreste, desigur, tot ce este mai bun pentru copilul sau.

Scoala, educatia in general, este unul din aspectele cele mai importante in dezvoltarea armonioasa a celui mic. Cu totii dorim, ca cei mici sa aiba parte de o educatie alesa, care sa “ii faca oameni”. Profesorul are un rol important in clasa. Pe langa faptul ca trebuie sa fie un bun formator, sa “slefuiasca” fiecare elev asemenea unui diamant, acesta trebuie sa le dea celor mici incredere in ei si in fortele lor, sa nu faca niciun fel de disciriminare si sa fie si un bun psiholog. La scolile de stat, desi exista asemenea dascali, acestia sunt, adesea, depasiti de numarul mare de elevi si cerintele birocratice din sistem. Din pacate, profesorii ajung sa isi dedice mai mult timp hartiilor si documentelor cerute de minister, decat copiilor pe care trebuie sa ii pregateasca pentru viata. De aceea, din ce in ce mai multi parinti aleg scolile private.

Eu am ales pentru copilul meu scoala particulara sector 1 Bucuresti, Teddybar. De ce?

Pentru ca am numai beneficii, atat eu ca si parinte, dar mai ales copilul meu. Ma pot implica mult mai mult in activitatile zilnice ale copilului, deoarece profesorii discuta cu mine zilnic despre progresul sau problemele pe care le intampina cel mic. Mai mult, nu sunt eu cea care trebuie sa “repar” ceea ce copilul nu intelege in clasa. Asta pentru ca nu se ajunge aici, profesorii fiind dedicati si implicati in educatia fiecarui elev in parte. Acest lucru se intampla deoarece clasele sunt cu un numar limitat de elevi si profesorul va lucrua, cu fiecare, individual.

Scoala privata are o reputatie excelenta si absoleventii unei asemenea scoli au o sansa mai mare spre dezvoltare academica si un viitor mai bun oriunde in lume. La Teddybar exista activitati extracuriculare excelenete, pe care, la o scoala de stat nu le vei gasi. Se vor ocupa de arta, sport, muzica si multe altele. Profesorii sunt alesi dintre cei mai buni, cu pregatire nationala si chiar internationala de exceptie.

Copiii vor primi o masa calda si pot sa ramana in aceste institutii pana cand parintii isi termina programul la serviciu. Nu mai stau nelinistita pentru faptul ca nu am cu cine sa imi las copilul pe timpul saptamanii. Stiu ca este intr-un loc cald, curat, mananca bine, are activitati, isi face temele si este in deplina siguranta, supravegheat non stop.

Scoala privata ofera o educatie de top, ghidandu-se, in afara de programa obligatorie, dupa materiale didactice de ultima generatie, ce ii vor ajuta pe copii nu numai sa invete, ci sa si inteleaga.

In plus, conditiile sunt excelente. Totul este nou, la standarde europene si curatenia este ca intr-o farmacie. De aceea am preferat sistemul privat de invatamant, iar scoala Teddybar mi-a oferit tot ceea ce imi trebuie pentru copilul meu. Si tu poti accesa site-ul scolii, unde vei obtine absolut orice informatie.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE<br>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

13 comentarii

  1. Da, este un subiect destul de controversat. Inca nu am copii, dar deja ma gandesc la educatia lor, as vrea sa evit invatamantul ,,comunist,, din scolile de stat cu care m-am confruntat si eu

  2. E unul din subiectele delicate ale zilelor noastre, nu doar pentru ca avem niste idei preconcepute despre scoala la stat, ci si pentru ca s-a inradacinat ideea urata ca “A tu ai bani de scoala privata, nu iti permiti sa il tii la stat sa invete bine, sa vezi ce derbedeu ai sa ai” si e chiar pacat ca sunt unele institutii provate care se ocupa foarte bine de copii.

  3. eu cred ca scoala privata e o idee mult mai buna decat cea de stat. din pacate, am crescut in sistemul romanesc care te indoapa cu forta si uitam ca in alte tari, colegiile private sunt foarte bine vazute si pun accent doar pe ce e nevoie

  4. Stiu ca exista foarte multe avantaje atunci cand alegi o scoala privata si cele mai importante mi se par: atentia acordata copilului, masa calda si faptul ca poate sta acolo pana cand parintii termina programul de lucru.

  5. Școala particulară este în primul rând inaccesibilă celor cu venituri medii, nu mai vorbim de cele mici. Dotările sunt într-adevăr incomparabile cu cele din majoritatea școlilor de stat. Despre profesori, este și nu este adevărat că sunt cei mai… Concluzia? Fiecare face propria alegere.
    Am exprimat opinii din propria experiență.

  6. O scoala privata este visul meu dintotdeauna! Mi-as dori sa lucrez lao astfel de scoala, dar visez sa pot infiinta una in orasul meu natal, pentru copiii din familiile care nu prea au posibilitati financiare.

  7. Daca as fi in Bucuresti cred ca as opta si eu pentru aceasta scoala particulara. De cele mai multe ori in scolile de stat nu avem atatea beneficii ca in cele particulare.

  8. E adevarat ca merita sa investim in educatia celor mici, si desi multi dintre noi si-ar dori ca ai lor copii sa studieze la o scoala privata fiindca au dotarii complete, salariile destul de mici ii fac sa se razgandeaza pe parinti de cele mai multe ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *