Anti-age Global – cea mai nouă gamă de produse lansate de Yves Rocher

Yves Rocher ne surprinde din nou cu o nouă gamă de produse de îngrijire a tenului, care au rolul de corecta în profunzime toate semnele de înaintare în vârstă și frumusețeză pielea la suprafață. Oamenii de știință ai mărcii Yves Rocher au reușit să extragă dintr-o plantă un ingredient activ și inovator : NECTARUL VEGETAL OBȚINUT DIN MUGURI. Acesta acționează la nivelul nucleului celular pentru o regenerare celulară excepțională.

Produsele Yves Rocher Anti-Age Global sunt vegane, cu ambalaje ecologice și nu au uleiuri minerale și nici parabeni. Este bine de știut ca uleiurile minerale sunt derivate din elemente petro-chimice, care nu sunt regenerabile și astfel se explică decizia brandului de a folosi în locul lor uleiurile vegetale naturale.

Gama nouă Anti-Age Global de la Yves Rocher conține:

  • crema de zi pentru regenerarea celulară a tenului
  • crema de noapte pentru regenerarea și confortul tenului
  • ser corector
  • crema iluminatoare pentru ochi
  • concentrat cu acțiune locală împotriva petelor

Ser corector Anti-Age Global

Serul Corector lansat recent de Yves Rocher pare a fi un produs minune. Promite să regenereze tenul și să șteargă toate semnele de înaintare în vârstă. O altă promisiune făcută este faptul că după 28 de zile de utilizare, luminozitatea tenului este intensificată cu 111%!!!! Totul sună atât de bine încât îmi doresc din suflet să pot ține sub control micuțele riduri cu care m-am pricopsit în timp. Cunosc brandul și știu că nu ar face afirmații fără niște studii în prealabil. Știu că produsele lor sunt foarte bune.

Modul de alicare al acestuia este cu ajutorul unei pipete. Se pun câteva picături din loc în loc și apoi cu un masaj ușor, serul intră rapid în piele, lăsând o piele fină și și hidratată. Are o culoare ușor lăptoasă și un ușor parfum plăcut. Textura sa este fluidă și totuși o dată aplicată pe ten nu curge. Eu aplic câteva puncte pe față și apoi se întinde cu ușurință.

Tenul arată foarte bine  cu acest ser. Este hidratat, are un finish plăcut pe ten și o senzație plăcută de catifelare. Încă nu am realizat dacă el sau crema sunt responsabile de faptul că fondul de ten se întinde mai bine pe ten și rezistă mult mai bine în timp. Serul poate fi găsit pe site-ul Yves Rocher, adică aici.

Crema de zi pentru regenerarea celulară a tenului

Crema de zi este extrem de importantă pentru ten. Pregătește tenul pentru o nouă zi, îl hidratează și îl protejează. Mi-am făcut o mică rutină de îngrijire a tenului dimineața și pot să spun că nu sar peste această etapă.

Imediat, pielea devine mai netedă și luminoasă. Zi după zi, ridurile și liniile fine sunt diminuate, tenul devine mai ferm. După 1 lună de utilizare, tenul este revitalizat și radiază de tinereţe. Textura sa hidratantă cu finisaj pudrat catifelează tenul.
Formulă testată sub control dermatologic.
Conține peste 95% ingrediente de origine naturală.
Produs vegan (formulat fără derivați de origine animală).
Fără uleiuri minerale, coloranți și parabeni.

RESPECT PENTRU PLANETĂ
Ambalaj din sticlă reciclabilă, carton obținut din păduri gestionate în mod durabil.

Mie îmi place foarte mult textura cremei. Este o cremă ușoară, care nu-mi îngrașă tenul, nu-mi lasă acea peliculă lipicioasă la suprafață și îmi simt tenul extrem de fresh. În plus, arată foarte bine și este pregătit pentru machiaj. Crema o puteți găsi aici.

Crema de noapte pentru regenerarea și confortul tenului

Crema de noapte completează perfect rutina de îngrijire a tenului. Eu o aplic imediat după ce mi-am aplicat serul corector și îmi lasă o piele ca de bebeluș. Am impresia că este foarte fină și că dimineața am acceași senzație plăcută la atingerea acesteia. Chiar dacă am un ten mixt, dimineața tenul meu arată bine și nu este deloc uleios. Nu știu dacă reglează cumva și această problemă, dar cert este că toate aceste produse lucrează perfect pe tenul meu.

Cremă iluminatoare pentru ochi

Crema de ochi are un design nou și interesant. Cu ajutorul aplicatorului special, am pus o cantitate mică de cremă sub ochi, cu atentie ca ea să nu ajungă chiar în ochi. Bila metalică asigură o rulare lină a cremei și o senzație plăcută de răcoare.

Se știe faptul că temperatura scăzută aplicată în zona ochilor ajută la relaxarea pielii, în timp ce ingredientele cu nectar vegetal extras din muguri hidratează și reduc ridurile. Produsul are o cantitate de 15 ml și poate fi găsit pe site-ul Yves Rocher.

Ce părere aveți de această nouă gamă? Care dintre aceste produse vă atrage cel mai mult?

You may also like

20 de comentarii

  1. Si mie imi plac produsele YR si ca eficienta si ca ingrediente folosite. Chiar daca putin mai scumpe decat cele de la Avon sau Oriflame, de exemplu, calitatea este net superiora si merita sa faci un efort financiar pentru ele.

  2. Le am si eu, inca nu am ajuns a le desfac am prea multe si vreau sa le termin. Pe mine serul ma tenteaza cel mai mult,

  3. Interesante produse si chiar as avea nevoie de ele. Mi-ar placea sa incerc din noua gama, in mod deosebit, serul corector. In general m-am impacat bine cu YR, chiar daca nu am incerct prea multe produse de a ei

  4. Tare bine arată gama aceasta! Aș încerca imediat produsele gamei pentru că mi s-ar și potrivi din cele scrise de tine. Serul, crema pentru ochi, ce mai, toate îmi plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.