Efect de lifting obținut cu ajutorul produselor Yves Rocher

Yves Rocher este unul dintre brandurile care se află în topul preferințelor mele. Iubesc produsele lor și mereu mă surprind plăcut cu câte un produs sau chiar cu o gamă întreagă cum este aceasta. Lifting Vegetal este numele noii game recent lansate și din portofoliul căreia fac parte crema de zi, crema de noapte, crema cu efect de lifting pentru ochi, ser concentrat cu efect de lifting, fluid iluminator cu efect de remodelare.

Chiar dacă eu am folosit toate produsele din această gamă și consider că se completează perfect, astăzi vreau să vă povestesc doar despre 3 dintre acestea. Yves Rocher a sponsorizat întâlnirea de bloggerițe din Galați și ne-a oferit tuturor 3 produse din această gamă pentru a o face cât mai cunoscută. Gama Lifting vegetal are la bază COLAGENUL VEGETAl care are rolul de a dinamiza celulele pielii și întărește structura tenului.

Crema de ochi cu efect de lifting pentru zona ochilor Lifting Vegetal

Aceasta este cea care o aplic prima după apa termală. Îmi place să mă joc puțin cu această cremă în jurul ochilor și în cazul ei nici măcar nu mai aplic pe degete produsul ca apoi să-l uniformizez. Toată treaba o face aplicatorul cremei cu ajutorul căreia o distribui în jurul ochilor. Crema este transparentă și intră rapid în piele din câteva mișcări.

Ser concentrat cu efect de lifting

Serul vine într-un ambalaj de sticlă ceea ce-l face foarte elegant. Are o pompiță în partea superioară care dozează produsul puțin câte puțin și în felul ăsta nu risc să risipesc nici un strop. Serul este alb transparent și se întinde cu foarte mare ușurință pe ten, dar și pe zona gâtului. Produsul promite o reducere a ridurilor vizibilă, iar eu îmi doresc să pot ține sub control ridurile și să mi le netezească pe cele deja existente fără să-mi mai apară altele noi și mă declar mulțumită.

Produsul vine într-un ambalaj de 30 ml și poate fi consumat în 3 luni. Eu îl folosesc de aproape o lună și tenul meu arată foarte bine. Chiar sunt mulțumită de aspectul acestuia și tot ce-mi doresc este să folosesc tot acest produs înainte de a expira pentru a mă putea bucura de întreaga cantitate a acestuia.

Crema de zi antirid cu efect de lifting

Iubesc cremele Yves Rocher. În momentul în care crema mea de față YR din colecția trecută era pe terminate s-a lansat gama Lifting vegetal și am început să o folosesc pe aceasta. Mi se pare că textura este asemănătoare cu cea din gama Anti-age global! Crema are o textură lejeră și se aplică ușor, intră rapid în piele și nu lasă nici o peliculă grasă la suprafață. Este o bază excelentă de machiaj și tenul se simte hidratat și luminos.

Dacă sunteți în căutarea unei creme bune, cu ingrediente curate, fără parabeni și cu ingrediente cât se poate de naturale, eu vă recomand să încercați produsele celor de la Yves Rocher. Folosesc tot felul de produse de la ei și nu cred că am folosit ceva care să-mi displacă sau să nu mi se potrivească.

Voi folosiți produse Yves Rocher? Care este produsul vostru preferat de la ei? Ce părere aveți despre gama Lifting Vegetal?

You may also like

24 de comentarii

  1. Produse foarte bune din ce ai zis despre ele ,doar un gel am încercat de la Yves Rocher și mi-a plăcut ! Să le folosești cu plăcere în continuare draga mea !

  2. Ce eleganta e gama aceasta noua!Parca mi.au aparut riduri in jurul ochilor si as vrea sa incerc si eu aceasta crema de ochi sa vad daca ma ajuta!Si celalalte as vrea sa le incerc!

    1. Imi plac foarte mult produsele Yves Rocher!sigur si acesta gama este minunata! Multumim frumos pentru articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.