Jurnal de vacanță – Distractie si relaxare în Lefkada(partea V)

Croazierele cu vaporul par spectaculoase și atunci când am fost abordați de un tip care ne explica ce putem face în acea croazieră am zis că voi face ceea ce vrea majoritatea.

nidri-star2-min

Mai exact plimbarea cu vaporul dura 8 ore, timp în care vizitam 4-5 plaje parcă și multe alte obiective care erau în drum. Îmi surâdea ideea că pot vedea atât de multe într-o singură zi dar mă lua durerea de cap când mă gândeam că 8 ore sunt pe vapor. Prețul unul bilet era de 20euro și pentru că era 15 persoane ne-a făcut o reducere și ne-a dat biletul cu 18 euro. Bonus pentru această excursie primeam o intrare la petrecerea pe plajă care avea loc în Weekend. Totul părea tentant și am plătit un avans ca să beneficiem de reduceri urmând să plătim întreaga sumă în ziua excursiei.

Eu am mai mers cu un vapor în Corfu  și aveam habar despre cum este dar atunci am mers atât de mult pe mare că mi se acrise. Locuri găseai în soare sau în interior. Ultima oară am stat în interior și mu-a fost foarte rău.  De această dată nu mă gândeam la mine ci la copil. Ce mă făceam eu dacă îi este rău pe barcă? Nu puteam coborâ la prima.

În ziua excursiei am ajuns la vapor cu 30 minute înainte de a pleca. Deja era arhi plin. Am explicat echipajului că nu aveam unde săstăm și ne-a găsit niște locuri înăuntru. Deja intrasem în panică. A fost suficient să vină cineva cu ideea să încercăm să luăm banii înapoi că eu am militat pentru. Jumătate dintre noi au rămas pe vas și jumătate au preferat să plece de pe vas. Noi și încă 3 cupluri am hotărât să închiriem o barcă.

plimbare-cu-barca-min

Să închiriezi o barcă costa 100 euro și ne-a lăsat-o cu 90 și urma să plătim benzina în funcție de cât mergeam. Am avut mare noroc că Criss a fost liniștită și era lipită de mine. Când barca se punea în mișcare se culca și cum se oprea scotea și ea năsucul de sub prosopel. Am văzut câteva plaje sălbatice unde eram doar noi. Apa era liniștită, caldă și foarte limpede. Normal că am avut parte și de experiențe mai palpitante precum un feribot care a trecut cu viteză pe lângă noi și a făcut niște valuri în jurul nostru de m-am speriat teribil și când ne apropiem de mal marea început să fie agitată și a fost un pic ciudată experiența. Cu toate astea mi-a plăcut și aș repeta-o. Benzina am plătit-o undeva la 40 euro deci nu a ajuns exagerat de mult această experiență.

fusta-tutu-bebe2-min

Bluză – Zara

Fustă tutu – link

Aveam asigurată și petrecerea de pe plajă. Trebuia să luăm vaporul din port și mergeam cam 30 minute cu el până pe insula Meganisi. Am îmbrăcat-o pe Criss cu  fusta pe care am primit-o de la Banggood înainte de a pleca în vacanță. A fost foarte potrivită această costumație. A fost tare drăgălașă. De cum urcam pe vapor eram întâmpinați de o muzică de club foarte plăcută. Am ales să stau afară și să admir apa pentru că afară era cald și bine.fusta-tutu-bebe4-min fusta-tutu-bebe7-min

Vaporul ne-a dus până pe acea insulă unde am ascultat muzică, am avut focuri de artificii și dacă vroiai să bei cocktailuri sau bere îți puteai lua de la un loc special amenajat. Normal că prețurile erau mai ridicate dar asta este. Mi-a plăcut de Criss că a fost în elementul ei și a dat tonul dansului. I-am făcut și un mic filmuleț ca să vă faceți o idee cam cum era acolo.

V-am arătat cam toate produsele primite în ultima comandă Banggood mai puțin barca pe car am zis că o desfac în vacanță. I-am luat și baterii ca să fiu complet pregătită. Am citit pe ea că este high speed și am zis să nu o pun direct pe care să o probez pentru că nu vroiam să o pierd. Nu știu ce a fost în capul meu dar chiar am crezut că prinde viteza luminii. Am pus-o prima oară în piscina copilului și eram pregătită să filmez. Nu am avut ce pentru că abia se mișca. Nu este soi.

barca-banggood2-min barca-banggood-min

Barca – Link

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.