Primer iluminator și Colostrum de la Lambre

Astăzi vreau să vă vorbesc despre 2 produse complet noi pentru mine. Chiar dacă am auzit de ele, nu le-am încercat și mă bucur să le descopăr acum. Eu le-am primit la ultima întâlnire de bloggerițe din Galați despre care v-am povestit aici. Produsele au fost oferite de Lambre și mă bucur că am primit niște produse atât de selecte pe care să le pot folosi pe tenul meu.

Lambre – Illume Primer

Primer pentru ten am mai folosit. Recunosc că nu aplic zilnic, dar de când am descoperit acest produs am început să fac abuz de el. Acest primer are particule luminoase. Aplicat într-un strat subțire, tenul capătă o luminozitate plăcută și oferă o bază excelentă pentru machiaj. Dacă se aplică în 2 straturi sau un strat mai gros, acest iluminator se vede mult prea strident. După aplicarea fondul de ten totul se vede mult mai frumos și mult mai natural.

Mie îmi place consistența acestui produs și mi se pare că tenul meu este mult mai luminos și arată foarte bine. Îl folosesc cu drag de fiecare dată când  mă machiez și ar trebui să-l încercați și voi. Nu are cum să nu vă placă. Aș putea să spun că înlocuiește cu brio un primer și un iluminator și în felul ăsta tenul nu va fi foarte încărcat.

Colostrum Pro – Lambre

Cremă faciala inovatoare și eficientă, ce tratează, regenerează și reface intens pielea pe bază de colostrum, dermaxyl, ulei de semințe de meadowfoam și extract de ovăz. Datorită acestor ingrediente active pielea își recapătă tinerețea, tratează toate cicatricile și netezește ridurile mimice. De asemenea întărește sistemul imunitar al pielii și stimulează regenerarea țesuturilor.

Aceste ingrediente pătrund în profunzime, tratează cicatricile și asta mi s-a parut foarte interesant. Sunt curioasă cum se va comporta în timp și cât de eficientă va fi crema. Pentru moment eu sunt mulțumită de tenul meu și de ceea ce promite. Îmi place mult și modul de aplicare al acestuia. Pompița dozează suficient produs cât să nu se risipească. În felul ăsta poate fi folosit produsul până la ultima picătură.

Sfat: Crema trebuie patrată la frigider după ce o desfaceți !

Ce părere aveți de aceste 2 produse? Care vi se pare cel mai interesant?

You may also like

18 comentarii

  1. Colostrum Pro de la Lambre l-aș încerca și eu. Caut de mult timp o cremă eficientă care să refacă pielea dar și să hidrateze. Poate se potrivește și tipului meu de ten. Mai ales că are și pompiță! NU prea mă împac cu celelalte ambalaje, mereu apăs prea tare și am surplus pe mâini!

  2. crema asta tratament cred ca ma tenteaza mai tare decat primerul iluminator. De fapt, nu am folosit niciodata primer iluminator si s-ar putea chiar sa imi placa. Hai ca m-am razgandit si cred ca ma atrag ambele produse la fel de mult.

  3. Uite ca de acest primer nu stiam! Pare foarte fain! e atat de important primerul intr-un machiaj, pacat ca nu toti inteleg asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.