Comandă nouă pe Femmeluxe

A trecut ceva timp de la ultima comandă Femmeluxe. Parcă mi se făcuse dor așa că vreau să vă arăt ce mi-am luat de data asta pentru că am nimerit niște piese tare drăgălașe. Am să vă povestesc despre fiecare în parte ca să vă faceți și voi.

Trening mov și vestă cu două fețe

Treningul mov este unul dintre preferatele mele. Este foarte versatil, merge în multe combinații și este și foarte călduros. Treningul are puf pe interios și din acest motiv este foarte călduros și potrivit chiar și pe o vreme răcoroasă ca asta. Evident că trebuie purtat cu o geacă. Pantalonul este unul care urmărește linia piciorului și vine strâns cu elastic în partea de jos. În partea de sus are chiar și 2 buzunare ceea ce îi face foarte practici. Bluza este una simplă care se bagă pe cap și are un buzunar comun în dreptul abdomenului.

Eu am purtat acest trening cu o vestă de fâș achiziționată tot de pe Femmeluxe. Ideea este că mi-am dat seama destul de târziu că aceasta este cu 2 fețe. Nu am fost deloc inspirată să-mi fi luat o mărime puțin mai mare. Am ales mărimea 6 pentru trening și mărimea 6 și pentru vestă. Din păcate vesta îmi este cam fixă și nu cred că o voi păstra, dar este frumoasă foc. Partea proastă este că nu am mai văzut-o pe site pentru că mi-aș dori o mărime mai mare pentru ea. Are 2 fețe și este cu atât mai practică. La următoarea comandă mă gândeam să mă orientez și către un Little Black Dress.

Compleu crem tricotat

Compleul acesta l-am luat într-o doară. Nici măcar nu mă așteptam să se așeze bine și nu înțeleg de ce l-am subestimat așa. În realitate îmi place foarte mult și sunt convinsă că-l voi purta foarte mult în perioada următoare pentru că mi se pare că mi se potrivește perfect și este foarte versatil. pantalonul aș putea să spun că este stil colant și are și buzunare laterale. Bluza este ușor mai lungă și acoperă ușor partea de sus a pantalonului ceea ce mă face s-o iubesc și mai mult. Ador acest set și cred că asta și din cauza culorii. Eu l-am purtat prin vilă în ultima mea vacanță la munte. Nu era nici prea gros, dar nici prea subțire și era perfect pentru ieșirile din living. În categoria Women’s loungewear sets găsiți și alte modele de genul.

Așa cum se poate vedea, sunt destul de puține cazurile în care apar fără Eva în brațe și asta pentru că nu prea mă scapă din ochi și, mai nou, a învățat să zică brațe. Este destul de greu s-o ignor pentru că repetă continuu până când fac așa cum își dorește ea.`

Vă plac alegerile mele? Care este produsul vostru preferat dintre cele alese de mine? Ați dat până acum o comandă la ei?

You may also like

18 comentarii

    1. Ambele compleuri îmi plac mult. O vestă mi-ar plăcea și mie, dar din blanita. Nu am comandat până acum de pe acest site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.