Trecerea de la cizme la pantofi

Iarna nu prea vrea să se dea dusă. Weekend-ul ăsta și-au făcut apariția ultimii fulgi și temperaturi destul de scăzute. Multă lume, inclusiv eu, mă consolez cu gândul că acestea ar fi ultimele zile de iarnă și de la 1 Martie suntem oficial intrați în primăvară. Parcă și văd că trecerea va fi bruscă pentru a adeveri spusele multora precum că avem doar 2 anotimpuri. De fapt, îmi doresc să scap de hainele groase, de ghete și de gecile care îmi îngreunează mișcarea și să trec la pantofi, cardigane sau măcar geci de piele.

Încălțăminte de primăvară

Încălțămintea de primăvară este una lejeră, mult mai practică, dar care să ne ferească de frigul de afară. Primăvara este de mult ori capricioasă și temperaturile de dimineață diferă mult față de cele de la ora prânzului. Din acest motiv, trebuie să avem grijă cum ne alegem încălțămintea pentru a se potrivi în orice perioadă a zilei. Când optăm pentru incaltaminte online, așa cum fac eu, pot să analizez suficient de bine un produs pentru a-mi da seama dacă este ceea ce am eu nevoie. Site-urile în care produsele prezentate sunt diferite de cele primite sunt pe cale de dispariție. De cele mai multe ori toate problemele unui produs sunt în poze. Trebuiesc doar alese produsele cu grijă și să nu acționăm din instict.

Acum este cel mai bun moment să ne pregătim picioarele pentru vremea caldă și treptat să începem să purtăm încălțăminte cât mai descoperită. În funcție de stilul vestimentar sau de preferințe, ne putem orienta către botine, cizme subțiri, balerini sau pantofi.

Cum ne încălțăm într-o zi obișnuită

Primăvara apelăm cel mai des la balerini. Sunt comozi, practici și perfecți pentru ca piciorul să stea relaxat pentru o perioadă lungă de timp. În acest fel nu vom avea neplăceri, nu riscăm să avem dureri de picioare sau să ni se umfle piciorele. Chiar dacă mulți bărbați nu găsesc deloc feminini acești balerini, important este să ne simțim bine și să ne focusăm pe alte task-uri pe care le avem de făcut într-o zi normală, fără a sta cu gândul la o încălțăminte incomodă.

Pereche de pantofi cu toc este mult mai feminină și va da o notă mult mai chic întregei ținute. Din fericire există pantofi cu toc care pot să ofere o mai bună lejeritate, dar pentru asta trebuie să avem grijă ca tocul să nu fie foarte înalt. Pentru o stabilitate perfectă tocul gros este de un real ajutor. Ar fi de preferatg să ocolim pantofii stiletto pentru că aceștia nu pot fi purtați minim 8 ore. Aceștia pot fi purtați la o ieșire cu prietenii, la o petrecere, dar nu i-aș recomanda pentru a fi purtați la birou.În momentul în care temperaturile cresc putem să începem să purtăm încălțăminte perforată care să permită piciorului să respire mult mai bine. Piciorul este pregătit pentru anotimpul cald în acest fel și pentru o trecere mult mai potrivită pentru vară.

Voi ce încălțăminte folosiți pentru job?

You may also like

15 comentarii

  1. eu am trecut deja la pantofi sport si, de cum se mai incalzeste afara, imi voi cumpara balerini, ca ei sunt preferatii mei si ma simt minunat in ei. Oricum, nu a fost chiar o iarna grea, asa s-au putut purta si pantofi pe ici-colo, nu mereu cizme.

  2. In general nu imi place trecerea de la un anotimp la altul si implicit schimbarea garderobei, dar trecerea de la hainele de iarna la cele de primavara, abia o astept, sa scap de cizme in mod special si de hainele groase.

  3. Eu port tocuri doar la ocazii speciale pentru că nu ii prea suport! Sunt destul de înaltă si prefer comoditatea! Dar daca merg la o petrecere sau eveniment special sunt nelipsiti!

  4. Prefer a doua pereche. Tocurile joase sunt extrem de comode, si le port de ani de zile, desi motiveul real este ca nu mai poti reveni pe tocuri nici de 4-5 cm dupa ce incepi sa porti zilnic doar 2 cm de toc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.