Jucării pentru o copilărie frumoasă – masă de înfrumusețare

Iubesc acea sclipire din ochi a copiilor atunci când primesc o jucărie nouă. Inițial cumpăram jucării în funcție de preferințele mele. După ce-a mai crescut Cristina a început să-și spună preferințele și i-am luat ceea ce-și dorea ea. Și acum se întâmplă tot cam așa deși o văd că nu se simte la fel de atrasă de jucării cum era o dată. Nu știu dacă acest lucru se datorează faptului că a crescut. Îmi doresc să copilărească cât mai mult timp, să se bucure de tot ce-i oferă perioada asta pentru că este unică. Mi-aș dori să știu că este fără griji, dar chiar și la nivelul ei are ceva griji și acestea sunt legate strict de școală.

Măsuță de înfrumusețare MalPlay cu oglindă, melodii, lumini și accesorii

Orice fetiță este atrasă de machiaje, bijuterii sau alte accesorii care te pot înfrumuseța. Recunosc că îmi aduc și eu aminte de perioada copilăriei și una dintre cele mai iubite jucării era una care seamăna cu aceasta doar că avea dimensiuni mai mici.

Măsuța de înfrumusețare MalPlay este cu totul specială și asta pentru că are niște funcții inteligente. Vreau să punctez ce m-a impresionat. Are un senzor în dreptul inimioarei din partea de sus și la o simplă trecere a mâinii prin fața inimioarei se deschid ferestrele măsuței și o prințesă apare în partea de sus a oglinzii. Apoi, dacă vreau să închid ferestrele este suficient să trec mâna în dreptul inimioarei de sus. Este simplu de folosit și acest aspect interactiv face ca această măsuță să fie cu atât mai apreciată.

În plus, aceasta are un sertar cu accesorii precum mărgele, brățări, sticluțe fel de fel, ruj, etc. Un alt accesoriu funcțional este feon-ul care merge cu 2 baterii și care face vânt și chiar scoate un sunet ușurel. Din punctul meu de vedere este o jucărie complexă potrivită pentru orice fetiță. Ambele fete s-au jucat cu această măsuță și eu mă bucur că nu s-a stricat după primele utilizări.

Orasul jucariilor

Orașul jucăriilor este site-ul la care am apelat eu pentru a lua această măsuță de machiaj. Pe site se găsesc mult mai multe lucruri: accesorii pentru bebeluși, cărucioare, scaune de mașină, accesorii pentru camera copilului, dar și diverse alte jucării precum lego, puzzle, păpuși, etc. Puteți arunca o privire pe site-ul lor. Consider că în perioada asta site-urile cu jucării sunt extrem de accesate pentru că toată lumea trebuie să cumpere cadouri pentru copiii din viața lor și ce poate fi mai frumos decât să iei totul dintr-un singur loc.

Voi ce jucării planificați să cumpărați pentru sărbători? Aveți o listă pentru asta sau urmează să o faceți în perioada următoare?

You may also like

14 comentarii

      1. La cât de fain arata mi-ar plăcea și mieCât despre cadouri anul acesta am decis ca nu le vom mai cumpăra jucării, vom alege doar dulciuri și hăinuțe,jucării deja nu mai avem unde pune deși facem constant curat și dam și altor copii

  1. Mmm, ce drpguțe sunt ele lângă măsuța de înfrumusețare!
    Sunt curioasă ce face cea mică cu toate ”produsele”. 🙂
    Am vrut să iau și eu una pentru Buburuză, dar e prea mică totuși.
    Voi căuta altceva, mulțumesc pentri site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.