Produse recent încercate de mine de la KFC

KFC este unul dintre magazinele mele preferate atunci când mă gândesc la junk food. Recunosc că de fiecare dată când ajung prin mall le calc pragul. Comanda mea standard atunci când vine vorba despre acest magazin este Smart BOX care include 2 aripioare, 3 crispy, cartofi prăjiți, suc mediu și sos la 13-16 lei. La început dădeam 13 lei apoi s-a mai scumpit și nu mai știu cât este acum. Ideea este că raportul cantitae/preț este perfect și pe mine m-a convins.

Sortimente recent lansate de la KFC

Ultima mea vizită la KFC s-a datorat dorinței mele de a încerca noile sortimente lansate. Este vorba despre 3 produse și chiar intenționez să vă povestesc despre fiecare în parte.

Summer Twister este preferatul meu. Are 2 bucăți de crispy strips combinate cu baby spanac, roșii, castravete, feta și un sos bun(Garlic Lemon) învelite într-o foaie de tortila ușor crocantă cred că este descrierea perfectă a acestuia. Îmi plac mult de tot combinația și mi se pare că este o variantă absolut perfectă pentru mine ca și gust, dar și ca arome care se întrepătrund.

Holiday Burger mi-a plăcut doar din simplul motiv că în toată combinația de produse are ca sos Sweet Chilli pe care-l ador. Pentru cine nu cunoaște acest sos eu chiar îl recomand să-l cumpere pur și simplu pentru a-l consuma în orice fel de combinații. Gustul acestuia este predominant dulce, cu ușoare influențe picante. Burgerul are 2 bucăți de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată Iceberg, castraveți murați, ardei copți și sos. Mi se pare că a fost o combinație delicioasă și pentru 13 lei cred că merită încercat din plin. Soțul meu a preferat această variantă. Pentru el aceasta a fost cea mai bună alegere. Evident că gusturile diferă de la o persoană la alta, acum depinde și de gusturile voastre.

Crispy Box este varianta SMART BOX-ului de care vă vorbeam în primul paragraf(pe care eu îl consum frecvent). Varianta acestei cutii este cu cartofi prăjiți și sos inclus. Recunosc că mie îmi plac mai mult aripioarele și aș fi fost mai încântată dacă ar fi avut doar aripioare. Bucățile de Crispy Strips mi se par mult mai picante ca aripioarele și nu sunt tocmai în topul preferințelor mele. Dacă preferați pieptul de pui cu o crustă crocantă, atunci ar putea să vă placă această cutie. Eu mi-am ales sosul de usturoi care este genial. Cu sosul ăla de usturoi merge orice … cartofi, carne, etc.

Vă place să mâncați la KFC? Care este cel mai cumpărat meniu?

You may also like

12 comentarii

  1. Ma bucur pentru tine ca ai avut ocazia sa incerci aceste bunătăți! Mergem si noi cand iesim in oras si ne plac foarte mult aripioare picante!

  2. Si noi am incercat noile meniuri tot in campania Buzzstore si Summer Twister m-a cucerit. Cel mai cumparat meniu KFC: Crispy Box fiindca ii place lui Dragos. 🙂

  3. Mi-e rusine sa spun,dar nu am mancat niciodata de la de la KFC, din diverse motive, dar cel mai importan este acela ca nu prea ies. asa incat nu imi pot da cu parerea.
    In toamna asta sper( daca pot ajunge) sa ma rasfete fi-meu la el la Timisoara cu un astfel de meniu.Sunt tare apetisante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.