Rafturi avantajoase pentru afacerea ta

Până demarezi o afacere, consumi toate fondurile! Mai întâi ai nevoie de înființarea firmei, prin urmare ai documentație de pregătit și trebuie să obții autorizațiile necesare.


Te-ai ocupat de găsirea sediului, de selecția angajaților, de închirierea aparatelor, mașinilor și echipamentelor, dar ai uitat de sistemele de depozitare a materiilor prime și a produselor tale! Unde să așezi produsele perisabile, să nu fie lovite de angajații care se deplasează dintr-o parte în alta? Nu poți să umpli hala de cutii voluminoase, iar salariții să se miște cu greutate printre ele.

Trebuie sî fie ordine perfectî într-o fabrică și departamentele să nu se amestece, adică:
– într-un loc să se producă
– în altul să se păstreze materia primă și pe măsură ce este consumată, adica transformată în alt produs, să se aducă alta
– să existe rafturi metalice second hand Bucuresti solide și rezistente pe care să se așeze cu grijă marfa care va fi preluată cu motostivuitoarele și încărcată în camionele care o duc la vânzare.

Iată ce trebuie să știi, dacă nu ți-au mai rămas mulți bani din care să cumperi rafturi:

– pe site-ul distribuitorilor de rafturi metalice din toată țara găsești oferte potrivite tuturor buzunarelor. Acești furnizori îi înțeleg și pe cei care nu au bani, dar vor să se dezvolte și să asigure salarii motivante pentru angajații lor.
– în cazul în care nu știi ce sistem de rafturi se potrivește afacerii tale, solicită consultanță gratuită din partea profesioniștilor Storeexpert.ro. După ce te vor lămuri ce rafturi sunt ideale pentru activitatea pe care o desfășori, solicită proiectare și măsuratori exacte. Nu desemna un angajat de la firmă, fiindca s-ar putea să nu se priceapă și un sistem de rafturi metalice este gândit pe cel puțin 10 ani! Marfa comandată este livrată la adresa indicată și cu aceeași mașină pot veni și cei care montează rafturile metalice.
– nu te jena dacă ai bani puțini sau deloc! Te asigur că ei îți dau rafturi foarte bune și cu bani puțini, dar și fără bani.

Iată câte soluții există pentru cumpărători:

1. rafturi metalice noi achitate pe loc. Investiția merită fiindcă acest sistem de depozitare îl poți lăsa moștenire și urmașilor.
2. rafturi metalice second-hand care costă mai puțin și sunt la fel de bune, cum sunt cele noi. Nu sunt mari diferențe de aspect, rezisteță, stabilitate, așa că soluția este foarte economică.
3. închiriere rafturi metalice. În cazul în care ai o afacere sezonieră, nu dorești să îți rămână rafturile, iar acest sistem îți permite să le înapoiezi. Prețul închirierii este mic.
4. rafturi metalice în leasing foarte permisiv. Nu trebuie să achiți nici un avans. Prima rată se plătește, când clientul își permite financiar să facă acest lucru.

Mulți agenți economici uriași din țară colaborează cu Storeexpert.ro, atât în livrarea rafturilor metalice, cât și în operațiuni de proiectare, montaj, reparații și mentenanță.

Clienții sunt 100% mulțumiți de calitatea rafturilor, de prețul acestora, de posibilitățle multiple de alegere, dar și de manopere, cum ar fi: proiectarea, măsurarea spațiilor, montajul, reparațiile sau mentenanța. Persoanele care au afaceri în București sunt extrem de norocoase, fiindcă Storeexpert.ro are sediul în acest oraș. Furnizarea produselor și a serviciilor se face mult mai rapid decât în țară.

You may also like

9 comentarii

  1. Eu vad un astfel de raft si la o casa unde spatiul permite sa ai o camara mare, unde sa fie depozitate toate conservele, borcane cu muraturi, zacusca, dulceturi, etc.

  2. Aceste rafturi sunt intradevar foarte practice, avantajoase ca si pret si rezistente asa ca sunt alegerea perfecta daca ai o afacere in care ai produse pe stoc.

  3. Eu mereu am nevoie de rafturi la boxa, pentru lucrurile pe care nici nu le mai folosesc, dar nici nu le pot arunca la gunoi…

  4. Mi se pare o idee extrem de buna sa oferi astfel de produse in rate. Costurile sunt deja destul de mari, mai ales cand esti la inceput de drum si faptul ca poti achizitiona ceva important in rate, e salvator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.