Părerea mea despre restaurantul Gamberetti din Galați

Îmi doream să mănânc ceva bun și parcă aș fi vrut să încerc ceva nou. Cam așa am ajuns eu să dau de Gamberetti. Un restaurant cu specific mediteranean unde fructele de mare sunt la ele acasă. Era tot ce aveam nevoie într-o zi în care agitația a fost maximă, n-am avut timp să gătesc și trebuia să salvez cumva situația. Vreau să vă spun  experiența mea cu acest restaurant și ce mi-am comandat.

Într-o parte a restaurantului Gamberetti era amenajat un loc de joacă pentru copii și Cristina și-a petrecut destul de mult timp acolo chiar dacă era singurul copil din restaurant. Am ales să iau masa la etaj unde atmosfera era foarte prietenoasă și eram aproape și de locul de joacă. M-am decis destul de rapid ce să mănânc și eram pregătită să aștept.

Meniul ales a fost așa

  • Creveți crocanți

  • Platou cu fructe de mare la grătar

  • Fish finger

  • Milk Cake

Mâncarea a venit mult mai repede decât m-aș fi așteptat. Mă așteptam să dureze minim 20 de minute și chiar eram pregătită să aștept. Mi-am comandat un cappuccino și un pepsi și surpriză …. eu cred că nici măcar 15 minute n-au trecut că mâncarea și-a făcut apariția. Vreau să vă spun că pe unde merg beau cappuccino și am anumite preferințe la acest capitol, dar acesta a fost PERFECT. Parcă și acum îmi amintesc de gustul plăcut al acestuia.

Creveții crocanți au reprezentat alegerea mea. Creveții au fost aranjati frumos pe un pat de cartofi și însoțiți de 2 sosuri. Iubesc creveții și am mai mâncat creveți în diverse locuri, dar o combinație mai potrivită ca aceasta n-am găsit nicăieri. Bănuiesc că acea crustă crocantă era dată de fulgii de migdale. De fapt nici nu contează pentru că gustul a fost senzațional. Cartofii erau tăiați în rondele și așezați frumos sub creveți. S-au potrivit perfect în această combinație și mi-a plăcut să combin mâncarea cu sosurile primite pentru un plus de gust. Toate aceste cuvinte reprezintă realitatea și cine va ajunge să guste acest preparat îmi va da dreptate.

Platoul cu fructe de mare la grătar a fost generos. A avut multe sortimente de fructe de mare care mai de care mai bună. Combinația de texturi și de gusturi n-a făcut altceva decât să-mi satisfacă pofta de fructe de mare. Aceasta a fost alegerea soțului meu. Scoicile, creveții, calamarii sau baby caracatița s-a combinat perfect cu legumele la grătar, iar sosul iute a fost exact ceea ce avea nevoie pentru un răsfăț culinar pe cinste.

Ca idee, creveții crocanți ar fi pe primul loc pentru că și acum sunt cu gândul la ei. Recomand acest platou abia după  ce încercați creveții.

Fish finger am ales pentru fetița mea. Vroiam să mai schimb degețelele de pui și a fost prima oară când am ales fish finger pentru ea. A primit o porție generoasă de cartofi prăjiți, bucățele de pește crocante care se topeau în gură și un sos. Fetița mea nu se dă în vânt după cartofi prăjiți așa că a preferat să mănânce peștele cu sos. Am gustat și eu o bucată și aveau un gust bun de tot. Mă bucur să văd că în meniul restaurantului se află și un meniu de copii. Chiar aveam 5-6 opțiuni din care mă puteam decide.

Nu puteam să nu încerc și un dulce …. Prăjitura Milk Cake parcă se chema și o puteți găsi în meniu după poză. De fapt eu am ales după poză și doamna care m-a servit a fost atât de drăguță încât mi-a confirmat faptul că este o alegere bună. Nu este un desert exagerat de dulce, aș putea să spun că este ceva fresh, dar absolut delicioasă. Un blat subțire de biscuite, un interior gustos, cremos și răcoritor care este învelit într-un strat subțire de ciocolată! Este singura descriere care îmi vine acum în minte, deși gustul acela plăcut îl pot simți chiar și acum 🍰🍰🍰

Toate părerile astea la superlativ refletă realitatea pe care eu am întâlnit-o acolo. Servirea ireproșabilă, mâncare bună și plăcerea de a găsi un loc kids friendly mă fac să recomand restaurantul Gamberetti. De fapt, nici nu am nevoie să mă credeți pe cuvânt. Vă puteți convinge singuri că ceea ce am spus reprezintă realitatea. Găsiți restaurantul Gamberetti în Galați pe platforma de la Sala Sporturilor, lângă stadionul Dunărea.

You may also like

14 comentarii

  1. Am admirat indelung platoul acela cu fructe de mare de cand am vazut prima data poza pe Instagram. As fi curioasa putin si in privinta preturilor, mai mult pentru a face o diferentra intre cat te costa o masa la Galati si cat te costa una in Bucuresti. Exista aceasta diferenta sau e tot pe acolo?

  2. Am auzit numai de bine despre acest restaurant insa l-am ocolit pentru ca nu prea mi-a placut interiorul… Cred ca am devenit putin (cam) snoaba, design-ul locatiei imi influenteaza decizia de a servi cevs sau nu intr-un restaurant.

  3. Ce bun! Chiar e cel mai bun restaurant cu fructe de mare din Galati. Vin de la Braila pentru el o data la doua saptamani. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.