CeraVe te ajută să uiți cum este să ai pielea uscată

Iarna avem cele mai multe probleme cu tenul atunci când vine vorba despre uscarea acestuia datorită temperaturilor scăzute. Avem nevoie de hidratare și de o îngrijire specială adecvată sezonului. Despre CeraVe auzisem, dar nu avusesem ocazia să le folosesc. Bucuria a fostr maximă în momentul în care am primit un colet cu produse de la Buzzstore cu care să mă răsfăț în această perioadă.

Despre CeraVe

În 2005, medicii dermatologi CeraVe au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazate pe ceramide similare pielii(ceramidele 1, 3, și 6-II) și pe Tehnologia MVE(Tehnologia Emulsie Multiveziculară) pentru a stimula refacerea barierei cutanate a pielii. Poate asigura o hidratare a pielii pe termen lung după doar după o singură utilizare. Ceramidele CeraVe, colesterolul și acizii grași sunt ingrediente eliberate treptat pentru a ajuta la protejarea și restabilirea funcției de bariera a pielii. Prin intermediul tehnologiei MVE, ingredientele cheie din produsele CeraVe oferă o hidratare prelungită pe durata întregii zile.

Combinația unică de ceramide identice cu cele ale pielii, ajută la completarea ceramidelor existente în piele, astfel calmează pielea uscată reducând deshidratarea.

Produse folosite de mine de la CeraVe

Buzzstore mi-a trimis spre testare câteva produse de la CeraVe, mai exact: o cremă hidratantă pentru față și corp, un gel de spălare hidratant pentru față, un gel de spălare hidratant mini și un gel de curățare spumant mini. Aceste produse asigură un aport optim de ceramide, acid hialuronic și acizi grași, de care pielea are nevoie.

Gel de spălare hidratant CeraVe

Gelul de spălare are rolul de a curăța și hidrata eficient fără a perturba bariera de protecție a pielii. Acest gel non-spumant, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, îndepărtează delicat impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii după o singură utilizare. Formula sa fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă.

Eu îl folosesc de obicei seara după ce mă demachiez. Pompița este foarte bună pentru că dozează suficient produs și este foarte eficientă de folosit. Gelul este alb mat, fără pic de miros și curăță eficient tenul. Tenul rămâne curat și hidratat. De când îl folosesc nu am mai avut nici o problemă cu tenul meu. Ambalajul nu permite să văd cât produs se mai află în amablaj și totuși cred că am consumat foarte puțin produs într-o lună de folosire.

Crema hidratantă CeraVe

Crema hidratantă pentru față și corphidratează eficient, restabilind, în același timp, bariera de protecție a pielii. Această cremă, non-grasă, cu 3 ceramide esențiale și acid hialuronic, asigură hidratare pe parcursul întregii zile cu o singură utilizare. Formula fără parfum este potrivită pentru pielea sensibilă, pentru întreaga familie, chiar și pentru copiii peste 3 ani.

Crema are o textură densă care intră ușor în piele dacă este masată ușor. Hidratarea este mai mult decât evidentă. Eu am făcut un experiment timp de o săptămână. Am folosit-o pe un picior da și unul nu. Piciorul care nu a fost dat cu cremă era cu pielea ușor uscată în jurul genunchiului și se simțea nevoia de hidratare. Piciorul pe care am folosit crema de la Cerave arăta foarte bine. Diferența am văzut-o chiar și la primul duș. Piciorul hidratat avea un fel de protecție și apa aluneca pe el de ziceai că sunt dată cu ulei. Avea un fel de protecție de care nu am scăpat decât după folosirea gelului de duș.

CeraVe înseamnă ….

#SIMPLITATE – în înțelegere, în utilizare și recomandare

#EFICIENȚĂ – hidratare la nivel superior: de lungă durată

#ACCESIBILATE – distribuție largă, prețuri accesibile

 

Personal eu mă declar foarte mulțumită de aceste produse și mi se par foarte eficiente. Toate afirmațiile oferite de către cei de la CeraVe s-au văzut și pe piele. Hidratarea și îngrijirea sunt punctul lor forte. Voi ați încercat vreun produs de la CeraVe? Vă tentează să le încercați?

You may also like

12 comentarii

  1. Eu am o problema cu mainile in sezonul rece, mi se usuca pielea foarte tare si am si mancarimi. O sa incerc si eu aceste produse.

  2. Iubesc aceste produse de la CeraVe. Cleanserul este superb si ma ajuta foarte mult la o demachiere rapida si completa. Iar balsamul de corp este la fel de fain si formula fara miros mi se pare geniala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.