Metode de accesorizare a unei ținute banale cu ajutorul papioanelor

Stilul meu vestimentar nu este unul foarte extravagant. Este drept că am momente când îmi place să mai port rochițe sau fustițe, dar asta se întâmplă foarte rar. De obicei eu mă îmbrac în blugi și înfofolită binicel pentru că nu-mi place să sufăr de frig. Pentru că în perioada asta este foarte frig, nu pot să spun că folosesc foarte multe combinații. Și totuși, pentru a reuși să-mi pun un fel de amprentă personală asupra outfit-ului sau pentru a ieși puțin în evidență folosesc papioanele. Acestea ies în evidență într-un mod plăcut.

Coletul cu accesorii de la Ioana Fodor

În primul rând Ioana Fodor este o persoană extrem de talentată. După ce am văzut creațiile ei pe contul ei de facebook Accessories by Ioana Fodor, am îndrăznit să-mi aleg și eu câteva frumuseți de acolo. Nu știu câți mă cunosc, dar și eu cochetat cu bijuteriile hand made și vă spun din start că totul este foarte greu. Nu ai în spate o echipă de marketing care să te promoveze. Tu singură te promovezi, tu singură împachetezi, tu singură trimiți coletele. La final, după toate astea, trebuie să mai fii și creativă ca să vii mereu cu modele noi pentru că clienții vor diversitate, creativitate și eventual prețuri bune.

O apreciez pe Ioana pentru că ea a pus accent pe toate detaliile. Nici nu vă puteți închipui cât am apreciat munca ei pentru că totul costă. Mi-a plăcut mult de tot cutia în care am primit produsele alese. O cutie frumoasă și elegantă, ca să nu mai vorbesc că mi-a pus și o bombonică în cutie drept mulțumire.

Eu am vrut ceva pentru Cristinica mea. Mai exact am ales un set de Crăciun compus din broșă și bentiță. Acestea le-a purtat de Crăciun și a fost tare mândră de ea. Chiar s-au așezat perfect. Mi-am mai luat un papion boem pe care nu am reușit să-l pozez purtându-l, un set de papioane mamă/fiică pe maro cu accesorii glamour superbe, un papion lung și un set de bijuterii din sticlă(cercei și colier). Toate aceste accesorii pot scoate orice ținută din anonimat.

Combinațiile făcute de mine cu accesoriile Ioanei Fodor

Le-am purtat pe câteva dintre ele și au fost foarte apreciate de prietenele mele. Nici nu aveam cum să nu fiu remarcată cu ele pentru că sunt deosebite. Eu le-am purtat și de fiecare dată le-am pus frumos în cutie după ce am ajuns acasă pentru a le păstra într-o stare perfectă cât mai mult timp. Vă las câteva poze cu accesoriile purtate de mine și chiar sunt curioasă să-mi spuneți care este preferata voastră.

You may also like

14 comentarii

  1. te admir pentru curajul de a purta papioane si fundite. Mie imi plac, dar sa le vad la alte fete pentru ca eu nu prea le pot purta, nefiind pe stilul meu. Nu pot sa te mint ca cele mai frumoase sunt ale lui Cris. Le-am admirat si in pozele pe care le-ai pus de sarbatori.

  2. Arata superb toate! Chiar este foarte talentată! Si mie îmi place cel crem 🙂 este minunat! Păpușa ta este foarte dulce si frumoasa iar bentita de crăciun ii vine tare frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.