Produse CeraVe încercate în ultimul timp

Prima mea tangență cu produsele CeraVe a fost cu puțin timp înainte de una din vizitele mele la dermatolog. Merg pe ideea că o problemă poate fi trataă mult mai ușor dacă o iei din pripă. Aveam câteva probleme și medicul mi-a recomandat să folosesc o cremă hidratantă CeraVe pentru corp după după ce aplic tratamentul. Atunci a fost momentul în care am aflat că produsele celor de la CeraVe sunt făcute de medici dermatologi care folosesc cele mai înalte tehnologii și că sunt numărul 1 în America.

Eu primisem câteva produse să le încerc prin programul celor de la Buzzstore și nu le folosisem până în momentul vizitei mele la dermatolog. O dată ajunsă acasă am privit produsele cu alți ochi și am început să le folosesc intensiv. Primele produse folosite au fost: crema de corp și loțiunea de curățare a feței.

Ce produse noi am descoperit la
CeraVe

De-a lungul timpului am urmărit produsele din portofoliul lor și am fost curioasă să încerc și altele. Așa am descoperit apa micelară. Tot timpul am trăit cu impresia că este verde sau are ceva verde prin ea. De fapt, doar eticheta din partea din spate este verde. Produsul este transparent și nu are nici un fel particule uleioase. Curăță relativ ușor machiajul deși la rimel trebuie puțin insistat. Are ingrediente foarte prietenoase cu pielea și îmi place că nu are alcool.

O folosesc de ceva timp și observ că an consumat destul de puțin din ea. Mă bucur că după ce o folosesc tenul meu rămâne fresh și parcă îmi oferă și hidratare.

Cremă hidratantă de față CeraVe

Folosesc cremă zilnic și pot să spun că nu prea sar peste acest pas al îngrijirii tenului meu. Încerc să caut produse cât mai naturale și potrivite tenului meu mixt. Tenul meu are mereu ultimul cuvânt. Dacă observ că îmi apar coșuri sau mă înroșesc, ăsta este un semn că acolo ar fi o problemă. Am un ten bun și nu prea îmi crează probleme așa că de multe ori îmi îndrept atenția asupra ingredientelor și a rezultatului.

Crema hidratantă de la CeraVe mi s-a părut gemială. Are o combinație interesantă de 3 ceramice esențiale, niacinimide și acid hialuronic. Eu am mai folosit niacinimide și acid hialuronic separat și mi-a plăcut cum arăta tenul meu. Chiar îl simțeam luminos și hidratat. Unul dintre marele dezavantaje era că foloseam multe produse care necesitau un timp de așteptare între ele. Acest mic detaliu făcea ca rutina de îngrijire să dureze foarte mult.

Seara aveam ceva mai mult timp și nu eram presată în nici un fel. Chiar era o plăcere să aplic aceste produse. Dimineața, în schimb, nu urmam toți pașii pentru că nu dispuneam de foarte mult timp.

Crema de la CeraVe este perfect compabilă cu tenul meu. Am făcut comparație între niancimidele și acidul hialuronic aplicat separat și această cremă și cel mai mult mi-a plăcut crema. Aspectul satinat și neted al feței este foarte plăcut. Nu îmi lasă tenul gras și este o bază excelentă pentru machiaj. Eu am folosit-o în vacanță și am aplicat-o atât ziua cât și seara și mi-a plăcut mult cum a arătat fața mea. M-am obișnuit să aplic crema atât pe față, cât și pe gât, uneori chiar și în zona decolteului.

Loțiunea de curățare a tenului de la CeraVe

Loțiunea de curățare este un produs pe care-l folosesc pe tenul curat. Dimineața îl folosesc imediat ce mă trezesc, iar seara îl folosesc după ce m-am demachiat. Are o textură ușor diferită față de produsele încercate de mine. Este un fel de cremă albă mată care lasă o peliculă la suprafața pielii. Inițial, am zis că este o peliculă ușor grasă, dar o dată ce ștergi fața cu un șervețel de hârtie, realizezi că piele rămâne catifelată și acea senzație de ten uleios este dispare.

Eu sunt la al doilea tub și mie mi se pare că această combinație de produse se potrivesc perfect, deși pot fi folosite și individual în diverse alte combinații pentru că sunt de părere că fiecare își face treaba în dreptul lui.

Voi folosiți produse CeraVe? Aveți vreun favorit?

You may also like

16 comentarii

  1. am avut ocazia sa testez niste mostre din acest produs, si am fost incantata, mai ales crema aceea de corp cu albastru, este perfecta pt maini si picioare crapate

  2. Cred ca sunt niste produse bune si de inalta calitate pentru ten!Eu am incercat doar un produs de la ei si mi.a placut foarte mult!Cand voi mai avea ocazia as vrea sa mai imi cumpar si alte produse!

  3. Am tot văzut acest brad, dar nu prea am căutat informații. M-ai făcut curioasă și o să mă interesez, poate au ceva și pentru mine :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.