Corporate Party: 3 ponturi pentru o ținută REMARCABILĂ

Atunci când vine vorba despre petrecerile corporate, poate fi destul de dificil să alegi un outfit care să te ajute să impresionezi, dar care, în același timp, să îți permită să te simți confortabil și chiar încrezătoare în forțele proprii. Mai mult decât atât, ținând cont de faptul că printre invitați se vor număra și superiorii tăi, trebuie să ai grijă să respecți și un dress code.

Urmează să participi la petrecerea aniversară a firmei pentru care lucrezi? În curând va avea loc petrecerea de Crăciun în cadrul companiei? Indiferent de motivul pentru care un astfel de eveniment va avea loc, tu trebuie să fii pregătită.

Iată 3 ponturi pentru o ținută REMARCABILĂ în cadrul unei petreceri corporate:

1. Mizează pe o rochie simplă, dar de efect

Pentru a reuși un outfit senzațional, care să respecte și dress-code-ul unui astfel de eveniment, ar fi bine să optezi pentru o piesă simplă, ce îți evidențiază calitățile într-o manieră decentă. În acest sens, poți alege o rochie petrecută sau chiar una tip cămașă, creată de designeri români. Despre aceste modele poți afla mai multe detalii în magazinul online Chemistry-Studio și tot de aici o poți comanda pe cea care te avantajează. Fără îndoială, dacă vei miza pe o rochie simplă, dar de efect, vei reuși să creezi o ținută remarcabilă, care să transmită mesajul că ești o persoană serioasă, rafinată și sigură pe sine.

2. Adaugă o pereche de dresuri inedite

Pentru a completa look-ul potrivit pentru un astfel de eveniment, poți adăuga în outfit-ul tău și o pereche de dresuri cu un model inedit. De exemplu, de pe site-ul Falkeromania îți poți achiziționa dresuri plasă, mate sau transparente, astfel încât să creezi o ținută cu adevărat ieșită din comun, dar care să se încadreze într-un stil elegant cu note office. Drept urmare, optează pentru o astfel de pereche de ciorapi și, în mod sigur, vei obține ceea ce ți-ai propus.

3. Acordă atenția cuvenită accesorizării

Bineînțeles, modul în care accesorizezi piesele vestimentare este esențial, pentru ca pantofii, geanta și bijuteriile pe care le adaugi ținutei îți pot transforma apariția fie într-un eșec, fie într-o reușită. Astfel, ar fi bine să alegi o pereche de pantofi Stiletto într-o nuanță neutră, un plic elegant și o pereche de cercei prețioasă, fină. Cu certitudine, dacă vei acorda atenția cuvenită accesorizării, vei reuși să arăți impecabil și, totodată, să porți un outfit demn de invidiat.

Iată, așadar, care sunt cele trei ponturi care te pot ajuta să obții o ținută remarcabilă pentru petrecerile corporate.

You may also like

14 comentarii

  1. Mulțumim frumos pentru ca ne ajuți tot timpul sa fim în tema cu ceea este în prezent. Mie personal chiar mi-ai fost de ajutor

  2. am retinut: rochie simpla, dresuri inedite si bijuterii de efect. Chiar sunt utile sfaturile pentru cei care participa pentru prima data la o petrecere corporate si nu au idee cum ar trebui sa se imbrace.

  3. Da si eu cred ca dresurile fac totul .Am descoperit o mare placere din a cumpara dresuri cat mai inedite in ultimul timp .De asemeni accesoriile completeaza tinuta deci trebuie avuta grija cum ne asortam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.