Fetița în rochița și sprânceana ridicată a tatălui

Tăticii nu sunt foarte încântaţi atunci când îşi văd fetiţele sau chiar soția cu rochițe provocatoare sau chiar cu rochii ceva mai scurte decât se așteaptă ei. cam asta am pățit și eu cu câteva din rochițele pe care eu i le-am cumpărat fetiței mele de aproape 3 ani(Criss). Mi-am dorit mult o fetiță ca s-o îmbrac în rochițe, să-i fac codițe și să fie ca o bombonică. Nici o clipă nu m-am gândit să dau într-o altă extremă și totul este cât se poate de decent.

rochie-fetite-minRochiță cu vestă

Prima rochiță pe care am cumpărat-o pentru Criss și nu a a apucat să o poarte este cea de mai sus. Mi-a plăcut mult modelul rochiei și în plus m-a atras faptul că avea și vestă. Inițial am luat-o pentru un eveniment anumite și m-am răzgândit și nu a mai îmbrăcat-o. La scurt timp când vroiam s-o îmbrac, deja îi era micuță și se vedea acest lucru.

rochie-in-patratele-fetite-min

Rochie fetițe – link

Mânecile sunt cu un elastic și parcă o strângeau la mânuțe și în plus deja îi era mult prea fixă. Nu puteam să chinui copilul și nu m-am bucurat pe deplin de această rochie. Rochia nu este elastică absolut deloc și are un material subțire. O voi păstra și o voi face cadou pentru că altceva nu mai am ce face. Eu i-am luat mărimea 100 și trebuia să o poarte undeva în jurul vârstei de 2 ani și 2-3 luni.

rochie-de-primavara-cu-vesta-minVerificați dimensiunile în momentul în care vreți să alegeți ceva de pe site-urile de afară. Eu mă ghidez după tabelul de mărimi chiar și atunci când vreau să-i cumpăr ceva din țară pentru că de multe ori am văzut că ea este mai înaltă decât fetițele de vârsta ei și nu vreau să arunc banii inutil pe haine.

Rochie fetițe roz prăfuit

Rochia aceasta am luat-o special pentru o petrecere de copii. Am luat-o cu ceva timp înainte cu gândul că o va purta la acel eveniment. Evident că în momentul în care am primit rochia am pus-o pe Criss și am probat-o și îi venea frumos. Când a venit ziua cu pricina, scumpul meu soț a zis că rochița este puțin cam scurtă și parcă nu este potrivită. I-am explicat că are pampers și că o rochie de fetițe nu are importanță dacă este ușor mai scurtă și l-am văzut că nu prea era încântat.

rochita-copii-gamiss-min

Rochie fetițe – link

Așa cum am mai zis, ea este o fetiță înaltă pentru că și noi suntem înalți. Asta n-ar fi o problemă, doar că rochițele îi vin ușor mai scurte. Am ratat acel eveniment și rochița a rămas nepurtată. În concluzie, nu am mai purtat-o nici până-n ziua de astăzi. Rochița i-a rămas mică și materialul este ușor mai plinuț. Este potrivită pentru o seară mai răcoroasă. Este foarte puțin elastică așa că trebuie să aveți grijă în momentul alegerii mărimii. Mărimea aleasă de mine a fost 100.rochie-fetite-gamiss-min

You may also like

6 comentarii

  1. e asta-i buna si cu tati! de acum nu are voie fata in fuste scurte? Doar are pampers :D. E de belea cu tatii astia, Rochita roz prafuit e draguta, dar orima, cea cu vestuta mi se pare mult mai frumoasa. Pacat ca nu le-a purtat. Poate surioara ei 😛

    1. Sa stii ca la asta ma gandeam si eu. Sa le pastez poate poate …. va avea o surioara si se va bucura ea de ele. Sotul evident ca vrea baiat si daca ar sti ca ar putea sa mai aiba inca o fata sigur n-ar risca! Ce se face cu 3 fete dupa asta? Si cu 2 ii e greu 🙂

  2. da, cine are fetita poate sa o imbrace in rochite….frumoase modelele, pacat ca au ramas mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.