Balsam de păr Triodeluxe responsabil cu menținerea culorii părului

În urmă cu 6 luni, mi-am luat de pe Triodeluxe un pachet complet pentru menținerea culorii părului. Pachetul Expert Color Keratina Tresemme promite să îngrijească firul de păr fortificându-l și să protejeze culoarea p[rului. Eu fiind blondă am nevoie de această stabilitate a culorii. Altfel risc să mi se ducă culoarea într-un portocaliu și nu îmi doresc. Eu am folosit șamponul împreună cu balsamul și, din o dată pe săptămână masca. Combinația a fost ideală pentru că părul meu a arătat impecabil preț de aproape 2 luni cât am folosit produsele.

Șamponul are o cantitate generoasă. Chiar și așa acesta s-a terminat primul. Și balsamul sau masca au gramaje mari și ele s-au termiant ultimele. Mi-au plăcut cum s-au comportat și individual. Asta m-a determinat să folosesc un produs anticăderea părului și balsamul de păr de la Triodeluxe care să mă ajute să-mi mențin culoarea părului.

Cadoul primit de la Triodeluxe

În decembrie comunitatea de bloggerițe din Galați/Brăila ne-am întâlnit cu ocazia oraganizării Secret Santa. Cei de la Triodeluxe au vrut să ne facă o surpriză și au vrut să ne alegem ceea ce ne dorim de pe site. Mi s-a părut foarte frumos din partea lor și le mulțumesc pe această cale. Eu mi-am dorit acest balsam pentru că știam că îmi priește și este tare bun. Evident că m-am bucurat că am putut să-l pot folosi din nou.

Oricum am în plan să-mi mai iau setul complet dewspre care v-am vorbit aici. Produsele au cantități mari și îmi ajunge pentru aproape 2 luni. Nu-mi doresc să-mi schimb foarte des produsul de păr atâta vreme cât mi se potrivește așa că este o alegere mai mult decât potrivită.

De pe Triodeluxe îmi mai doresc și spray-ul de protecție termică care este mai tot timpul sold out pe site-ul lor. Produsul am înțeles că este tare bun și îl tot vânez de ceva vreme.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

12 comentarii

  1. Moroccan Oil zici? Nu are cum sa nu fie bun, mai ales ca produsele Triodeluxe sunt destul de cunoscute si apreciate, din cate am mai citit eu pe blogurile de beauty. Am tot zis sa incerc si eu samponul lor cu extract de ceapa, dar nu am ajuns la el pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.