Creme pentru plajă de la Yves Rocher. Recomandări de produse care sunt indispensabile în vacanță

Yves Rocher este un brand la adresa căruia am doar cuvinte de laudă. Am folosit extrem de multe produse de la ei și de fiecare dată mă surprind plăcut cu produse care mai de care mai interesante. Sunt produse care le folosesc cu cea mai mare încredere chiar și pentru fetița mea pentru că am deplină încredere.

Pentru a formula gama de Protecție Solară, cercetătorii Yves Rocher au pornit de la 3 obiective:

• Să corespundă în totalitate cu principiile naturale ale conceptului Cosmétique Végétale

• Să răspundă așteptărilor majore ale femeilor care, chiar dacă sunt conștiente de efectele nocive ale expunerii la soare, nu doresc să se lipsească de beneficiile sale.

• Să se exprime prin texturi moderne, ce pun accentul pe plăcerea utilizării lor și însoțesc femeile înainte, în timpul și după expunerea la soare.

Produsele Yves Rocher au tehnologii inovative la bază și cele cinci acțiuni dedicate îngrijirii și protecției pielii ar fi:

amplifică sinteza melaninei

stimulează capacitatea pielii de a se apăra de efectele dăunătoare ale razelor solare

• protejează împotriva foto-îmbătrânirii

protejează structura pielii

stimulează regenerarea celulară

Creme cu protecție solară folosite în vacanță

În vacanță am profitat de faptul că aveam cele 2 creme cu protecție soalăară de la Yves Rocher și am făcut abuz de ele. Mai exact, spray-ul invizibil cu SPF 30 mi se pare absolut genial. are o rază de pulverizare suficient de mare încât să fie suficient să-l folosesc pe câteva zone de bază ca acestea să fie suficient de frumos uniformizate cu acest produs. SPF 30 îmi este suficient pentru că l-am aplicat și reaplicat ori de câte ori am simțit nevoia. Îmi plăcea mult și luciul plăcut pe care mi-l lăsa pielii.

Laptele de corp cu SPF 50 l-am folosit mai mult pentru copil. Este o cremă lăptoasă, dar care intră rapid în piele. Mi s-a părut că oferă o protecție eficientă și chiar n-am avut probleme sub nici o formă. S-a înroșit foarte puțin pe spate și asta pentru că era mai mult în apă și săraca cremă nu putea nici ea să stea neclintită în fața apei. Produsele cu protecție solară de la Yves Rocher au atât facor de protecție pentru razele UVA și UVB și am o foarte mare încredere în ingredientele curate pe care le conține.

Cremă de față cu SPF 50 de la Yves Rocher

Cremele de mai sus sunt perfecte doar că sunt bune pentru corp. Pentru ten sunt produse speciale și tocmai din acest motiv am apelat la o cremă specială de față cu SPF 50. Pentru ten folosesc ce este mai bun și pun foarte mare accent pe produse de top. M-am bucurat când am văzut această cremă pe site și chiar vroiam un astfel de produs eficient. Chiar dacă fondul de ten sau BB cream-ul conțin deja factor de protecție eu chiar îl ignor și prefer să folosesc o cremă specială în acest sens.

Crema este foarte ușor de aplicat cu ajutorul pompiței care scoate produs puțin câte puțin. Mă bucur că are un astfel sistem de dozare extrem de igienic și, în plus, nu intră în contact nici cu aerul ceea ce este un lucru mai mult decât benefic. Crema este albă, ușor gălbuie, și se aplică ușor pe ten. Cu câteva mișcări de masaj aceasta intră rapid în piele. Pielea rămâne hidratată și foarte puțin grasă, dar asta este normal datorită factorului mare de protecție. Nu are coloranți, nu are parabeni și are 40 ml.

Creme folosite după plajă

De acum 2 ani am început să pun accent pe cremele folosite după plajă. Le consideram un moft și chiar nu mă gândeam că sunt speciale sau diferite de o cremă obișnuită. După o arsură destul de urâtă după plajă în anii trecuți am văzut cât de beneficî poate fi o astfel de cremă. Am folosit crema de corp imediat după duș și mi se părea că hidratarea oferită și calmarea pielii era mai mult decât vizibilă. Are un miros fin, plăcut și o textură lejeră care intră rapid în piele.

Crema antirid după plajă m-a surprins plăcut. Aceasta promite să restructureze tenul și să-l repare. În plus, ridurile sunt netezite, iar tenul este uniformizat. În realitate este un recipient de sticlă cu pompiță care dozează crema care urmează să fie aplicată pe ten. Aceasta are o textură foarte lejeră și este absorbită instant de către ten. Am folosit-o ăn fiecare zi după duș cât am fost la mare doar că nu știu cum se face că am rătăcit-o. Am rămas doar cu ambalajul, dar înclin să cred că nu am pierdut-o. Mie mi-a plăcut tare mult și chiar sunt de părere că trebuie să folosim astfel de produse pentru ten pentru un plus de îngrijire.

Voi ați încercat produsele de îngrijire solară de la Yves Rocher? Ce părere aveți despre produsele Yves Rocher? Care este preferatul vostru?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

12 comentarii

  1. Multumim pentru recomandări! Numai produse minunate ai folosit! Ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa folosesti aceste produse minunate!

  2. Spray-urile invizibile cu spf (de la 30 in sus) mi se par cele mai practice. Atat in concediu cat si cand esti pe fuga si nu vrei sa iesi afara fara sa fi aplicat un produs cu protectie solara.

  3. Produsele Yves Rocher sunt printre preferatele mele. In scurta vizita pe care le-am facut-o anul acesta mi-am indreptat atentia spre alte produse. Cu siguranta mi-ar placea sa le incerc!

  4. Yves Rocher este un brand tare drag sufletului meu! Au produse pe care le iubesc si chiar am zis ca trebuie sa incerc si eu aceste creme de la ei!

  5. anul asta mai subtire cu vacanta, deci nu am nevoie de tot arsenalul, dar crema de fata cu factor de proctectie sigur imi trebuie si mie, ca ti-am zis ca m-am invatat minte de cand cu mersul la pescuit fara creme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.