Pudră de cărbune pentru albirea dinților de la Better Smile

Fiecare persoană este impresionat de un zâmbet larg, dinți perfecți și cât mai albi și de un ten perfect. Îmi place să stau de vorbă cu o persoană care văd că pune accent pe aceste detalii. Multe probleme le putem rezolva încă in copilărie sau costurile ar putea fi atât de mari încât multe persoane se văd nevoite să ignore detalii de genul. Dacă în privința corectării danturii pot să spun că este un lucru greu și că rezultatele se văd în timp, despre albirea dinților consider că este un procedeu la îndemână tuturor.

N-am avut niciodată dinții de un alb imaculat, deși recunosc că-mi doresc asta. O bună perioadă de timp m-am gândit să încerc benzile de albire a dinților doar că am înțeles că ele crează o anumită sensibilitate dinților și am renunțat. Nu vreau să obțin imposibilul cu orice risc. Îmi este teamă de dureri și alte nebunii așa că prefer să mă feresc de probleme pe cât pot.

Experiența mea cu pudra de cărbune de la Better Smile

Am primit pudra undeva în jurul prânzului. O cutie de plastic cu o pudră complet neagră și am primit și bonus o periuță pe care s-o folosesc împreună cu pudra. Mă gândesc că pătează cumva periuța normală și din acest motiv este indicat a fi folosită împreună cu periuța cu perii negri. Plină de entuziasm și din dorința de a vedea cum este …. l-am îndemnat pe scumpul meu soț s-o încerce.

A umezit periuța, a scufundat-o ușor în pudră și apoi a început periajul. Eu stăteam în ușă și eram nerăbdătoare să văd ce simte și dacă se văd rezultate. Era prima aplicare și clar nu aveam cum să văd ceva. Păream un copil curios care așteptam curioasă să-mi zică cum este. După primul periaj era cam negru în jurul gingiilor și m-a întrebat dacă așa este normal. Nu prea știam nici eu cum trebuie să fie așa că am început să citesc și sfaturile primite împreună cu pudra. Acolo se menționa expres să se folosească pudra Better Smile înaintea periajului cu pastă de dinți, preferabil seara.

Folosirea pudrei Better Smile mi-a oferit o oarecare siguranță că rezultatele vor apărea în timp. Recunosc că sunt ușor nerăbdătoare să văd și rezultatele. Acestea nu se văd peste noapte și nici după cele 5 spălări ale mele n-am văzut minuni. Totuși am impresia că se văd mici schimbări în ceea ce privește culoarea dinților mei. Voi reveni cu un update în momentul în care voi termina produsul ca să vă spun rezultatul final.

Voi ați încercat produse de albire a dinților?

You may also like

22 de comentarii

  1. nu am incercat acest produs, dar am incercat altele, pe baza de carbune, si la mine nu au prea avut efect. Probabil ca albirea este una cu 1-2 tonuri si este insesizabila, nu stiu ce sa zic nici eu mai mult. Astept parerea ta la final.

  2. Chiar astept sa ne spui daca functioneaza dupa ce o folosesti mai mult. Si eu as vrea sa folosesc benzi, dar ma gandesc ca sensibilizeaza dintii, asa ca as prefera o alternativa.

  3. Mm, foarte interesant. Eu folosesc pastă de dinți pentru albire de la Nu Skin, sunt mulțumită momentan dar aș vrea să incerc și altceva. Astept mai multe păreri de la tine

  4. Rezultate apar mai greu, cred ca pudra lucreaza in timp si are nevoie de timp ca sa actioneze. Probabil se recomanda si o dieta aparte pentru a se ingalbeni la loc, fara cafea, cola, sucuri colorate sau tutun.

  5. Albirea dintilor mi se pare o moda, care va trece ca oricare alta, pentru ca oasele umane sau de alta natura pur si simplu nu pot fi albe ca neaua, insa folosesc pasta de dinti neagra sau gri inchis, cu carbune activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.