Unde găsim în Galați lumânari de botez frumoase

În urmă cu exact o săptămână am participat la botezul primului meu finuț. Recunosc că tradițiile astea nu-mi sunt foarte prietene. Sunt o persoană încăpățânată și nu îmi place să fac anumite lucruri. Cred că aceste fixuri mi se trag de la zodie( sunt berbec :)). Oricum ar fi, la biserică nu te poți prezenta fără lumânarea de botez, vin, ulei, trusoul pentru cel mic și hâinuțele cu care urmează să te îmbraci. Nu vreau să detaliez cele petrecute la biserică, ci vreau să vorbesc despre flori astăzi.

Ultimul eveniment pe care l-am avut am apelat la Căsuța cu flori din Galați pentru aranjarea a două buchete pentru 2 persoane speciale. Am remarcat această florărie în urmă cu aproape un an și de atunci apelez mereu la serviciile lor pentru că niciodată n-am fost dezamăgită. V-am mai povestit și aici câte ceva de acest loc special.

Schițarea buchetului de botez

Cu o lună înaintea acestui eveniment am fost invitată la un alt botez. Am fost foarte atentă la tot ceea ce s-a petrecut acolo și evident că m-am uitat și la detalii. Așa am văzut o lumânare de botez simplă și totuși extrem de potrivită cu nașa care era cochetă și finuță. Ajunsă la Căsuța cu flori am încercat să redau în linii mari buchetul văzut de mine. Nu știu de ce nu am reușit să-l surprind într-o poză. I-am explicat că aș vrea ortansă albă și ortansă mov, iar din loc în loc niște ghemotoace verzi.

De la florărie mi-a arătat acest buchet. Cică anul ăsta se poartă lumânările care au personaje din desene sau chiar bebeluși. Mie mi s-a părut că nu se potrivește și am preferat să-mi facă această lumânare doar că nu-mi doresc și strumful.

Lumânarea mea de botez

Lumânarea mea de botez a avut ortansă albastră, trandafiri albi și garoafe verzi. În cazul în care nu știați, acele mici gămălii verzi sunt garoafe … sper să fi înțeles eu bine. Mi se pare că s-au potrivit perfect cromatic și chiar a fost extrem de apreciată lumânarea mea. Chiar dacă diferența între propunerea făcută și rezultatul final este doar de acel strumf, rezultatul final a arătat mult mai spectaculos decât m-aș fi așteptat.

În cazul în care sunteți în căutarea unei lumânări pentru botez, puteți merge cu poza la Căsuța cu flori pentru a explica exact ceea ce vă doriți, puteți să vă uitați aici pe pagina lor de facebook pentru a vă inspira sau chiar să purtați o discuție cu fata de la florărie care vă poate sfătui în funcție de ceea ce consideră că ar fi potrivit pentru eveniment.

Căsuța cu flori poate fi găsită în Galați pe Bulevardul Dunărea nr. 353!

You may also like

13 comentarii

  1. Nu am mai vazut pana acum lumanare de botez cu strumfi. Foarte fain ca le-a venit ideea asta. Conteaza mult sa fii in tema cu ce se poarta si ce e pe val si sa te aliniezi la cerintele publicului. Si numele – casuta cu flori – este foarte sugestiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.