Mici cumpărături de la Vitamix(magazin cu produse naturiste)

Vitamix este unul din magazinele cu produse naturiste la care apelez ori  de cîte ori am nevoie. De obicei mă duc în mall și îmi aleg de acolo ceea ce am nevoie. În utlimul timp s-au cam rărit vizitele mele în mall pentru că dacă mă duc cu copilul nu scăp fără o jucărie. Prefer să dau comandă online cu ceea ce am nevoie și în felul ăsta economisesc timp și bani. Îmi aleg din magazinele lor produse pe care nu le găsesc în altă parte. Unele le iau doar pentru a le încerca, altele pentru că mi-au plăcut și-mi doresc să le recumpăr.

Cremă corporală nutritivă cu ulei de cătină

Este o cremă de corp interesantă. M-a atras faptul că are ulei de cătină și se pare că am făcut alegere bună. Mirosul este fin și plăcut. Mirosul persistă o perioadă scurtă de timp. Crema intră rapid în piele și lasă o hidratată pentru o perioadă lungă de timp. Îmi place efectul fin al pielii  și catifelarea pe care-o obțin cu ajutorul ei.

Gel de duș hidratant cu zmeură

Iubesc gelurile de duș cu pompiță. Sunt foarte ușor de manevrat și în plus zmeura este preferata mea. Nici nu avea cum să nu-mi placă. Este un gel de duș cu ajutorul căreia obții o spumă densă și generoasă. Îmi place că pielea îmi rămâne hidratată și că rămân cu un miros plăcut pe piele. În plus, 95% din ingrediente sunt naturale.

Cremă nutritivă de mâini

Crema are un amestec interesant de semințe de struguri cu extract de lămâi organice. Toate aceste ingrediente combinate au rolul să protejeze pielea de uscăciune și iritare și să lase o senzație de piele moale. Este o cremă care nu-mi lasă pielea grasă și care se absoarbe rapid în piele.

Cremă reparatoare pentru picioare

Este al doilea tub de astfel de cremă. Este o cremă perfectă pentru picioare și am observat că am folosit mai multă cremă pentru picioare în sezonul rece. Îmi place catifelarea cu care o obțin și faptul că îmi simt picioarele extrem de relaxate. Dacă vreți să vedeți ce alte produse Vitamix am mai folosit, puteți să vă uitați aici.

Balsam reparator pentru păr uscat

M-a atras faptul că este un balsam cu pompiță. Are o cantitate generoasă și am considerat că este exact ceea ce am eu nevoie, dat fiind faptul că este pentru părul uscat. Părul blond este ușor mai uscat datorită vopselei. Am nevoie de un păr cât se poate de sănătos și vreau ca balsamul să-și facă treaba și să-l lase mătăsos.

Ce părere aveți de produsele alese de mine de la Vitamix? Care vă atrage cel mai mult?

You may also like

15 comentarii

  1. produse nemtesti? Sa-i zic mamei ca ea mereu e dornica sa cumpere produse de calitate germana. Nici nu stiam de acest site – vitamix. Este nou, cred. Crema aceea reparatoare pentru picioare cred ca ma tenteaza si pe mine.

  2. Mie imi place crema aceea reparatoare pentru picioare. Le am mai mereu crapate si mai uit sa ma cremuiesc seara. Poate ca ceva special, chiar daca nu e folosit zilnic, are mai mult efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.