Îngrijirea părului cu pachetul Expert Color Keratina Tresemme

Părul meu este foarte important și de fiecare dată încerc să îi acord o importanță aparte. Totul începe cu tratamente de regenerare, tratamente anti cădere și inclusiv o îngrijire corespunzătoare. Cred că mai corect ar trebui să încep cu îngrijirea părului pentru că de aici se dă tonul unui păr sănătos. Astăzi vreau să vă arăt ce produse folosesc eu de câteva săptămâni bune. Părul meu are un aspect plăcut, îngrijit, hidratat și textura lui parcă este ușor schimbată în bine și toate astea cu gama Color Keratina.

Pachet Expert Color Keratina Tresemme

Pachetul Expert Color Keratina Tresemme se găsește pe Triodeluxe.ro. Eu am profitat de reducerea de pe site și am vrut să încerc toate produsele din aceeași gamă pentru că așa este indicat în cazul în care vrei să vezi rezultate. Acest kit este destinat părului vopsit și lipsit de vitalitate. Gama Color Keratina promite îngrijirea, repararea și îmbunătățirea culorii părului.

Sampon Color Keratina

Șamponul Color Keratina este un șampon cu o textură densă și o culoare albă ușor sidefie. Mirosul este unul delicat, dulceag și plăcut care nu se simte după aplicare și nici după clătire. Gradul de spumare este unul foarte bun. Dacă șamponul nu face spumă am impresia că nu-mi curăță părul. Mă bucur că acest aspect este prezent la acest produs. Folosesc o cantitate de produs obișnuită de produs și după clătire îmi simt părul curat, dar nu pot să-l las așa pur și simplu și aplic obligatoriu balsam sau mască de păr.

Cantitatea, 675 ml, consider că este suficient de mare încât să ajungă chiar 2 luni. Am aproximat asta și încă nu știu exact pe ce perioadă mă voi baza pe acest produs.

Balsam Color Keratina

Balsamul Color Keratina este un produs îmbogățit cu ulei de argan și acid lactic care promit să ofere hidratarea necesară părului lipsit de vitalitate. Regăsim și aici acel miros discret foarte plăcut. Balsamul vine ca o completare după folosirea șamponului și are rolul de hidratare și descălcire a părului. Aplicarea se face doar pe vârfuri și este indicat să evităm rădăcinile pentru că îngrașă părul mult mai repede.

Color Keratina

Masca Color Keratine este favorita mea. Este produsul de pe urma căruia se văd cele mai bune rezultate. Eu folosesc masca de păr o dată pe săptămână. Diferența dintre masca și balsamul de păr este faptul că primul este mult mai hidratant ca al doilea și este mult mai bogat în nutrienți. O mască de păr are ingriedente mai puternice și în cantități mai mari în comparație cu balsamul de păr.

Timpul de acționare a măștii de păr este mult mai mare. Dacă pentru balsam sunt suficiente maxim 5 minute, în cazul măștii de păr este indicat să fie lăsată să acționeze 15 minute minim pentru a vedea rezultate. Chiar dacă pe etichetă este trecută 3-4 minute eu sunt de părere să o lăsați să acționeze o perioadă mai lungă de timp. O altă diferență între masca de păr și balsam este modul de aplicare. Masca se aplică pe toată lungimea firului de păr, inclusiv la rădăcină. Nu uitați să folosiți balsam doar pe vârfuri pentru că așa este recomandat.

Părerea mea despre gama Color Keratina

Rezultatele sunt vizibile și spectaculoase pe părul meu. Eu mă simt extraordinar cu această combinație de produse și vă recomand și vouă aceste produse de la Triodeluxe. Mi-a dat foarte mare încredere în această gamă și îmi doresc să încerc de la ei și alte produse de îngrijire și întreținere a părului.

Ce părere aveți despre gama Color Keratine de la Triodeluxe?

You may also like

34 de comentarii

  1. am auzit lucruri bune despre produsele tresemme, mai ales despre cele pentru par vopsit. tinand cont ca la mine parul e si decolorat si vopseaua tinde sa se duca mai usor, le-as incerca!

  2. Nu am folosit niciodata prosuse din aceasta gama, poate si pentru ca nu mi-am vopsit parul niciodata.

  3. Nu am incercat aceste produse dar am auzit doar lucruri bune despre ele asa ca o sa le iau si eu mai ales ca am parul vopsit si destul de uscat.

  4. Și eu vreau ceva pe baza de keratina. O sa studiez mai in amănunt produsele prezentate de tine.

  5. mie de multe ori imi e lene sa aplic balsam, dar parul arata nasol cand fac asta. Problema e ca unii zic sa ne dam cu balsam doar pe varfuri, iar altii zic sa il aplicam pe toata lungimea. Cine mai stie cum e corect?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.