Cadouri dulci de la Apidava

Luna decembrie este luna cadourilor. Toată lumea are acest cuvânt pe buze și se gândește cum să surprindă plăcut persoanele dragi. Nu este un lucru ușor să mulțumești persoanele dragi și uneori fericirea lor vine din lucruri mărunte sau poate dintr-un cuvânt frumos spus la momentul potrivit. Un cadou scump nu înseamnă un cadou potrivit și trebuie să vă gândiți de 2 ori înainte de a investi într-un cadou. Apidava mi-a arătat că un cadou dulce poate fi la fel plăcut și inspirat.

Miere Apidava Premium – Roua florilor cu nucă

Mierea este sănătoasă și bună în diverse combinații. Combinațiile dintre miere și oricare alte produse sunt pentru că oferă un gust special sau pentru că împreună pot rezolva probleme de sănătate. De cele mai multe ori ne gândim la gust și dacă acesta este pe placul nostru continuăm să o savurăm.

Nucile sunt o excelentă sursă de acizi grași și Omega 3. 50gr de nucă oferă 90% din cantitatea zilnică recomandată. Ele conțin arginină, un aminoacid esențial care ajută la reducerea tensiunii mari. Amestecul de nuci cu miere poate fi mult mai ușor digerabil de către organism, mierea fiind astringentă echilibrează acizii grași conținuți în nucă.

Miere cu nucă în formă de inimă cu tricolor

Dacă tot am sărbătorit Centenarul Marii Uniri, atunci acesta este momentul potrivit să găsim tricolorul legat și pe borcănelul de miere. Acest borcănel este de dimensiuni mici, dar forma de inimă și borcănelul interesant îl fac de colecțit. Vă spun sincer că nici n-am îndrăznit să-l dezfac, chiar dacă mierea cu nucă este printre preferatele mele.

Turtă dulce cu miere de la Apidava

Turta dulce este un dulce care îmi aduce aminte de copălărie. Atunci mâncam foarte des și este printre puținele dulciuri de care îmi le amintesc. Pentru că n-am mai mâncat de foarte mult timp, eram curioasă să văd cum este. Am fost plăcut surprinsă să văd că are un gust perfect echilibrat de dulce și scorțișoara se simte foarte fin. Îmi place că este ușor crocantă la exterior și moale la interior. Cu alte cuvinte, pot să spun că mi-a plăcut gustul și faptul că zahărul din turta dulce a fost înlocuit cu miere m-a încântat.

Vouă vă plac cadourile dulci? Ați fi încântate să primiți unul dintre aceste cadouri dulci de la Apidava?

You may also like

10 comentarii

  1. turta dulce oricum este mai buna daca este facuta cu miere. Bunica mereu ne facea tavi intregi de turta dulce cu miere din bocanul ei mare. Si mie imi place tare mult cea de la APidava pentru ca este asa crunchy la exterior, avand glazura aceea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.