Ultimele ținute de vară

Dimineața și seara este cam friguț și nu prea-mi mai permit să port mânecă scurtă. Cel mult pot să port un cardigan pe deasupra pe care să-l dau jos peste zi. Soarele încă mai are putere să dea suficientă căldură, astfel că la orele prânzului temperaturile sunt plăcute. Chiar dacă sunt puțin supărată de toamna care s-a instalat, motivele sunt neîntemeiate pentru că de aproape o lună suntem oficial intrați în toamnă.

Coletul de la FemmeLuxe l-am primit cu mult timp în urmă. Am tot amânat scrierea acestuia pentru că am tot zis că nu este nici o grabă și așa a trecut foarte mult timp. Articolele alese de pe site au fost unele de vară așa că eu le-am tot purtat pe perioada verii și cum vreau să vă arăt exact ce mi-am ales.

Tricou alb cu diamante

Tricourile sunt în topul preferințelor mele. Merg perfect cu o pereche de blugi și în felul ăsta pot fi gata rapid. Având în vedere că o am și pe Eva, nu am timp de fiecare dată să mă dichisesc. De cele mai multe ori prefer ținutele rapide care să mă pună ușor în evidență. Scormonind în dressingul meu am găsit această salopetă pe care am purtat-o doar de câteva ori. Mi-am dorit mult s-o port așa că combinația dintre aceasta și cel mai nou tricou al meu de la FemmeLuxe mi s-a părut că se potrivește de minune.

Materialul tricoului este plăcut la atingere, iar printul drăguț. Mi-ar fi plăcut să fie ușor cambrat. Poate ar fi fost mai special dacă ar fi urmărit ușor linia corpului. În combinația asta nu pot să spun că era nevoie ca talia să fie subliniată pentru că aceasta prinde contur datorită blugilor.

Tricou albastru FemmeLuxe

Când mi-am ales acest tricou m-am gândit din start că îl voi purta împreună cu o pereche de blugi. Pentru că am prins niște zile mai călduroase am optat să-l port cu o pereche de pantaloni scurți de blug. Poate că un set de genul loungewear ar fi fost mult mai potrivit pentru vremea asta, dar comanda am plasat-o cu mult înainte.

Materialul este cam plinuț, poate chiar gros aș putea să spun. Mi-ar fi plăcut să fie ceva mai subțire. Problema mea legată de piesele mai feminine și de cambrarea acestora pentru evidențierea taliei se păstrează și în cazul acestui tricou. Este drept, lung și mărimea aleasă îmi este și ușor mare. Dacă aleg să-l bag în pantaloni atunci ținuta capătă un sens și mi se patre că arată mai drăguț.

Când încerci o poză artistică și sunt copii prin jur

Tricou cu print exotic

Acest tricou este în topul preferințelor m,ele. L-am purtat foarte des vara asta și asta datorită faptului că mi s-a părut că se potrivește cu foarte multe ținute. Nici acesta nu este cambrat, dar se așează frumos. În plus, printul acestuia parcă îl scoate ușor în evidență. Îmi place mult cum se vede și culoarea. Este o culoare veselă și vibrantă.

Materialul acestuia este subțire, plăcut la atingere și pielea poate respira în voie. Cred că dintre toate tricourile alese de pe site, pe acesta l-aș recomanda cu drag. Deși în categoria T shirt sunt foarte multe modele de astfel de tricouri.

Pantaloni negri

Am luat acești pantaloni negri pentru a-i purta în combinații cu cele 3 tricouri ale. Modelul m-a atras din prima. Sunt ușor lărguți în zona bazinului și mulați pe pulpă. Din păcate sunt mult prea strâmți în partea de jos în așa fel încât nici măcar nu-i pot îmbrăca. Cred că în zona bazinului sunt ok, dar dacă nu i-am putut îmbrăca, nici nu știu exact cum s-ar vedea. Am să-i fac cadou unei persoane ceva mai mici ca mine. Poate că ar trebuie să mă orientez către altceva din categoria joggers.

Pentru că vremea nu-mi permite, nu voi mai putea să port aceste tricouri sau le voi mai purta în combinații cu cardigane. Aștept cu nerăbdare să plasez o nouă comandă pe site cu haine ceva mai groase de această dată.

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte faine sunt alegerile tale! Ești tare trendy și ai un aer de puștoaică.
    Cam toate îmi plac și nu cred că se întâmplă ceva dacă le păstrăm în șifonier până vara viitoare. 🙂
    Să le porți cu drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.