Brutăria Frontera ne-a oferit cadoul dulce de Crăciun

Duminică, 9 decembrie, a fost întâlnirea de bloggerițe din Galați-Brăila și împrejurimi. Ne-am întâlnit pentru a ne face cadouri între noi, dar despre aceste detalii am să vă povestesc pe larg despre întâlnire și despre cadoul primit la tombola Secret Santa. Cât am mai socializat vreau să vă spun că am savurat câteva bunătăți. Am avut prăjiturele, sărățele și multe alte dulciuri foarte gustoase.

Cam așa a arătat colțișorul cu bunătăți de la Brutaria Frontera din Galați. Recunosc că am plecat pe fugă de acasă și nu am apucat să mănânc mare lucru așa că am savurat acele sărățele delicioase, dar și pateurile cu brânză. După ce mi-am am mâncat câteva bunătăți sărate am trecut și la dulciuri. Toate au fost bune doar că mini amandinele au fost bune rău. Erau exact așa cum trebuie să fie. Perfect însiropate, dulci și bune și chiar era o prăjiturică în miniatură. Trebuie să mă duc să cumpăr și eu ca să le mai savurez și acasă cu familia.

Ce bunătăți am primit de la Brutăria Frontera

Nu mă așteptam ca la plecare să mai primesc și un cadou din partea celor de la Frontera. Ne-au pregătit câte o punguță în care am găsit toate bunătățile de mai sus. Pentru că nu vroiam să se strice sau să se învechească am zis să ma răsfăț cu aceste produse.

Eu mai cumpăram pâine de la ei doar că acest sortiment nu l-am mai încercat până acum. Aceasta este o pâine neagră cu cereale și grâu încolțit. Pentru că se știe că acum toată lumea este mult mai orientată spre produsele naturale, cei de la Brutăria Frontera s-au gândit să ne dea să încercăm o pâine cu ingrediente sănătoase care are mai multe proteine și mai puțini carbohidrați. În pâine găsim semințe din belșug, cum ar fi semințele de floarea soarelui și semințe de in. Coaja este puțin mai crocantă, iar miezul este moale și aerat. Gustul este bun și chiar am impresia că am mâncat ceva mai puțină pâine la masă.

În sacoșică am găsit și câteva gustări dulci. Mai exact, am primit un chec cu cacao și o punguță de cornulețe cu rahat. Ambele foarte bune și gustoase doar că cea mai mare trecere au avut-o cornulețele. Și eu sunt mare amatoare de cornulețe și, mai nou, fetița mea și-a luat punguța lângă ea și a mâncat aproape un sfert singurică până când am oprit-o eu.

Eu chiar v-aș sugera să încercați produsele lor. Mie mi-au plăcut produsele lor

You may also like

13 comentarii

  1. Amandinele sunt printre preferatele mele, asa ca m-ai lovit destul de grav la ora asta tarzie din noapte. In dreapta avem cumva cartof? Sunt innebunita dupa el! Si paina aia arata tare bine, mi-o si imaginez prajita si unsa cu putin unt….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.