Detalii despre ultima comandă Rosegal și soluția primită pentru un colet rătăcit

Comand de câțiva ani buni de pe site-urile chinzești și vreau să spun că nu mi s-a pierdut nici o comandă până anul ăsta. Am avut o singură problemă cu un colet care s-a întors mult prea devreme și s-a întors la în China de unde venise. Adică am așteptat o lună să-l primesc, a mai stat vreo 2 săptămâni la poștă că avea un fel de regim special și firma a fost drăguță și mi l-a retrimis. După aproape 3 luni am intrat și eu în posesia coletului. Ca idee niciodată nu s-au pierdut, rătăcit sau altre neplăceri.

Anul ăsta, pirin vară, aveam un colet de primit de pe Rosegal și acesta întârzia să apară. Dat fiind faptul că eu primesc mai tot timpul colete, chiar nu mi-a stat gândul la acel colet. Mi-am amintit de el abia după vreo 3 luni și am verificat pe site. Apărea ca fiind ajuns și chiar ridicat. În realitate nu era deloc așa și am lăsat un mesaj online prin care am explicat situația. Răspunsul a fost prompt și o doamnă mi-a scris pe mail că își cere scuze de neplăcere și că-mi oferă un voucher echivalent cu suma plătită în comanda rătăcită. Cam așa a luat ființă comanda mea cea nouă de la Rosegal.

Ce mi-am ales de pe Rosegal

Nu pot să vă mint. Am fost ușor dezamăgită de situație. Știu că sunt diverse persoane care au diverse probleme și încerc să le ajut. Pentru o clipă m-am pus în pielea lor. Am intrat pe site și produsele alese inițial nu mai erau disponibile. Următorul pas a fost să mă uit la deals sale, ca de fiecare dată. Aici mai găsesc chilipiruri și chiar am găsit niște produse faine aici. Sunt produsele care au stoc redus sau mai au doar câteva numere.

     Blugi – link

Rucsac – link

Am preferat să-mi aleg un rucsac mediu. În ultimul timp am cam renunțat la poșete și mai mereu am câte un rucsac pe umăr. Aleg negrul pentru că este culoarea care se asortează sigur cu câte o piesă vestimentară. În felul ăsta nu sunt nevoită să-l schimb prea des. Ruscasul ăsta mi s-a părut extrem de practic. Este un rucsac care stă fix și nu se îndoaie. Are foarte mult spațiu în interior. În primul rând are un despărțitor pe mijloc, iar mijlocul are un fermoar în care se mai pot pune câteva lucruri. Buzunare pe laterale sunt prezente și ele și în exterior are un compartiment și în față, dar și pe spate. Bretelele sunt potrivite pentru a fi purtat în mână, pe umeri sau pur și simplu pe un umăr. În concluzie, este foarte practic și elegant, m-a cucerit din prima.

Al doilea produs ales a fost o oglindă cu touchscreen și cu leduri. Aceasta funcționează cu 3 baterii și luminează foarte bine. Are și un buton on/off pe spate, dar și un buton pe partea din față cu care se poate închide și deschide. Este perfectă pentru a fi folosită atunci când mă machiez sau vreau să-mi analizez mai bine tenul. Chiar și pentru poze îmi este utilă pentru că mă ajută puțin și cu lumina. Am făcut o alegere foarte bine și recunosc că am fost influențată de o prietenă la care o văzusem.

Dacă vreți să plasați o comandă pe Rosegal, puteți folosi codul RGBF1 pentru o reducere suplimentară de 25%

You may also like

9 comentarii

  1. eu acum le dau mesaj celor de la rosegal si le comunic mereu ca numerele de urmarire cu LVS nusunt urmaribile in Romania si toate colete trimise in acea maniera dispar in mod inexplicabil.

  2. Toate sunt dragute, dar oglinda cu touchscreen si cu leduri, m-a cucerit. Eu am o comanda la ei de o geanta din data de 24 nov si imi arata pe site ca e tot in procesare, nu stiu cum sa iau legatura cu ei.

  3. O singura comanda am facut si eu și intr-adevar nici la mine nu au fost probleme, in afara faptului ca ajung cam greu. La mine a durat cam vreo 6-7 saptamani. Recunosc si ca 3 dintre ele au fost numai in Romania.
    In rest, si eu am fost destul de multumita, produsele sunt frumusele si chiar au preturi fara concurenta.

  4. Gasesti destule lucruri dragute pe aceste site-uri, dar totusi ma deranjeaza faptul ca dureaza o luna-o luna jumatate pana cand ajung si in plus mai trebuie sa bat si drumul pana la vama si sa-mi controleze tot ce-i in colet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.