Bijuterii Helloice pot fi purtate în cuplu

Helloice este unul dintre site-urile descoperite acum ceva timp unde puteam găsi exclusiv bijuterii pentru bărbați. Este destul de ciudat pentru mine să observ că cineva s-a gândit la un astfel de concept, dat fiind faptul că bărbații nu mi se par atât de împătimiți cu bijuteriile. Cu toate astea, acolo am găsit tot felul de lanțuri, inele, cercei, etc. M-a marcat faptul că marea majoritate nu sunt tocmai mici și nici nu pot să spun că ar trece neobservate. Cu toate astea tot mai mulți bărbați hotărăsc să poarte accesorii de genul pentru a se face remarcați și pentru a-și scoate în evidență personalitatea.

Inele tip spinner pentru femei

Am descoperit recent câteva modele interesante de inele. Inelele tip spinner mi se par foarte interesante ca și model, dar cred că pot fi folosite anti stres. Mie mi se întâmplă frecvent să mă joc cu inelul de la mână, iar faptul că acesta este special conceput pentru a putea fi folosit în acest sens cred că va fi o reală plăcere. Inelul este plin de pietre și pe site sunt mai multe astfel de modele. Ăn categoria fidget spinners ring sunt modele mai groase sau mai subțiri, modele diverse, dar și diferite culori ale materialului din care sunt confecționate.

Lanțuri pentru bărbați

Numele în engleză al acestei categorii sună mult mai bine decât varianta în limba română: cuban link chain. Mie personal îmi plac majoritatea modelelor pe care le regăsesc aici. Cred că se potrivesc bărbaților cu personalitate mai puternică sau celor care adoptă un stil vestimentar casual/street wear. Modelele arătate în linkul de mai sus sunt încadrate în categoria bestseller, ceea ce consider că ajută în alegerea unui model potrivit.

Modele de cercei pentru bărbați

Cerceii sunt accesoriile mele preferate. Până acum nu cred că am văzut la femei vreo pereche de cercei de genul care să arate atât de frumos și care să-mi placă atât de mult. Mi se pare că nu ies foarte mult în evidență și totuși modelul este unul special care atrag priviri. Inclusiv modul de închidere al acestora mă atrage. Am fost atentă și la micile detalii și am observat că acești cercei au 3 culori la pietricele. Îmi plac mult și cum se așează la ureche și acest lucru poate fi observat pe site în dreptul acestui model pentru că au mai multe poze la fiecare produs. Acesta, dar și alte modele pot fi găsite în categoria black earrings for men.

Vouă vă plac accesoriile pentru bărbați?

You may also like

9 comentarii

  1. Sunt tare frumușele! Îmi plac, deși soțul meu nu prea poartă bijuterii, în afara verighetei. Băieții însă, s-ar putea să agreeze ceva.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.