Un black outfit și încadrarea blugilor negri cu steluțe

Îmi doream de foarte mult timp o pereche de blugi negri. Am impresia că blugii închiși merg perfect pentru vremea asta rece, mai tomnatică. Știam exact că am nevoie de o pereche de blugi skinny. Aveam deja câteva outfit-uri în minte în care i-aș fi putut încadra și m-am decis aproape instant să plasez o comandă pe Mahoni.ro

Experiența mea cu Mahoni.ro

Am ajuns pe Mahoni.ro absolut accidental și mi-au plăcut produsele găsite pe site. Inițial am zis că-mi aleg un rucsac și chiar eram foarte convinsă că mă voi orienta spre acest produs. Doar că întâmplarea a făcut să primesc un rucsac cadou și eu am ales o pereche de blugi negri cu steluțe. Mi-am ales o pereche de blugi super skinny și am ținut cont de alegerile făcute de manechin când mi-am ales eu mărimea.

Blugii i-am luat mărimea 40 și recunosc că am avut ceva emoții. Vineri la ora 15 am plasat comanda, iar sâmbătă suna curierul la ușă. Nici o clipă nu m-am gândit că îmi va ajunge atât de repede coletul meu de la Mahoni. Au fost foarte prompți. Aș putea să spun că n-am mai văzut de foarte mult timp atâta promptitudine.

Blugii negri cu steluțe

Evident că am desfăcut nerăbdătoare coletul. Blugii îmi vin absolut perfect și am făcut una dintre cele mai bune alegeri. Blugii sunt negri și au câteva steluțe negre și crem cusute. Sunt foarte drăguțe și discrete și cred că tocmai astea mi-au atras atenția. Materialul este ușor elastic și se așează frumos pe picior. În plus și prețul este unul bun. Îi puteți vedea aici.

Am combinat blugii cu un cardigan asimetric și cu o pereche de cizme de toamnă subțiri. Mă simțit foarte comod în outfit-uri lejere de acest. Cam așa mă îmbrac eu într-o zi normală.

Ce părere aveți despre outfit-l meu de astăzi?

You may also like

22 de comentarii

  1. intr-adevar se aseaza super bine pe tine pe blugii si faptul ca sunt putin elastici este de bine pentru ca nu risti sa se lase si sa stea largi pe tine dupa cateva ore de purtare. Imi place mult si cariganul asimetric si sa stii ca unei blonde nu ii sta niciodata rau in tinuta aproape all-black.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.