Da clasă petrecerilor de vară cu o coafură fabuloasă

Îngrijirea și aranjarea părului ține și de ceea ce se poartă, de modă și de design. Părul are o contribuție mare în feminitatea și frumusețea noastră. Vara este sezonul marilor petreceri. Pierdem nopți petrecând și ne dorim să fim vedeta petrecerii. Coafurile mai speciale sunt rezultatul unei vizite la salon de cele mai multe ori. Însă, human hair bundles with closure sunt o alternativă pe care o avem la dispoziție pentru a arăta impecabil într-un timp foarte scurt.

Cum să atragi toate privirile cu un păr lung

Un păr bogat poate fi visul oricărei femei. Însă nu toată lumea este înzestrată cu un păr sănătos și care să crească cât mai lung. Human hair bundles with frontal ne oferă acel păr pe care ni l-am dorit dintotdeauna și cu care vom reuși să atragem toate privirile. Extensiile de păr creează o lungime suficient de mare a părului și oferă și un volum remarcabil. Să aplicăm human hair bundles with frontal ne ia doar câteva minute. Cu un ondulator sau folosind placa de păr putem crea câteva bucle după cum ne dorim.

Alege împletituri lejere pentru cele mai lungi petreceri

După aplicarea extensiilor putem alege o împletituri chix care să ne ofere eleganță, dar care să ne ajute să ne simțim comod. O petrecere la malul mării aduce cu ea și umiditate. Alegând o împletitură dichisită ne vom risca să ni se strice coafura. Putem alege să facem o singură coadă sau mai multe, în funcție de efectul pe care ne dorim să îl obținem.

Coafura de mireasă cu extensii

Unele alegeri, cum ar fi vopsitul sau coafatul părului pot duce la deteriorarea lui. Să nu avem o coafură perfectă în ziua cea mare este o preocupare care ne frământă. Multe mirese aleg să poarte o coafură natural wave hair. Pentru asta este nevoie de un păr lung, frumos și sănătos, și pe deasupra mai trebuie să și reziste până la sfârșitul petrecerii. Extensiile de păr ne ajută să cream coafura care ne dorim pentru ziua cea mare. Putem avea lungimea dorită pentru coafura de mireasa pentru ziua cea mare. Un coc voluminos poate fi obținut cu ajutorul human hair bundles with closure. Nimeni nu va știi secretul unei coafuri atât de speciale.

Extensiile de păr – secretul celor mai reușite coafuri

Părul drept este în topul preferințelor femeilor. Un păr bogat și perfect drept poate fi obținut într-un timp mai scurt decât timpul pierdut cu îndreptarea părului. Părul cu aspect neîngrijit este partea a trendurilor verii. Odată aplicate human hair with bundles closure, putem aplica o cantitate mică de spumă de păr între palme și îl ,,dezordonăm” puțin. Cu ajutorul extensiilor putem obține cele mai inedite look uri.

Tu pentru ce look ai opta folosind extensiile?

You may also like

17 comentarii

  1. Am îndrăgit mereu părul lung la femei, de aceea nici nu mă îndur să îl tund prea des. Din fericire, nu am avut nevoie să apelez la extensii până acum, căci m-au ajutat mereu lungimea și volumul părului, însă cred că acestea pot fi o soluție pentru persoanele care doresc o schimbare rapidă de look (care să nu fie definitivă).

  2. La petreceri chiar merge sa iti pui o peruca. asta o zic eu, care nu sunt de acord cu purtatul perucilor la munca sau la scoala acolo unde e cazul. Adica sigur ca poate purta peruca zi de zi, oriunde, o persoana care are nevoie de ea, dar nu si cineva care se poate descurca foarte bine cu parul din dotare.

  3. Nu aș avea nevoie de extensii, eu am părul lung si drept, dar extensiile crețe îmi plac foarte mult❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.