Cum pot face copiii mai multă mișcare

Afară vremea nu este tocmai prietenoasă și afară s-a răcit considerabil. Nu este tocmai o vreme potrivită pentru a ieși la plimbare sau să faci alt gen de mișcare. Eu am profitat că a fost destul de cald până acum 2 săptămâni și i-am luat un Kart cu pedale Racer Air Kidscare Cristinei cadou. Ea este ca un mic băiețel care iubește mașinile și am zis că ar fi surpriză plăcută.

Am profitat de faptul că atunci erau câteva reduceri pe site și chiar dacă scumpul meu soț nu a vrut, eu i-am luat. Am ales cea mai scumpă variantă de pe Kidscare pentru că mi s-a părut că este completă și este exact ceea ce caut eu. Comanda am plasat-o imediat și așteptam cu nerăbdare coletul. Când m-a sunat curierul să-mi spună de colet l-am întrebat dacă este greu și dacă nu vrea să-l lase în mașină. A refuzat propunerea mea și a preferat să urce coletul până la etajul 3 și culmea este că era cărat de 2 persoane.

Coletul era mare și foarte lung. Kartul a avut nevoie de câteva îmbinări pentru a-l face funcțional și îmi ocupa o mare parte din sufragerie. Am dat și eu puțin la pedale pentru că șezutul este reglabil și poate fi pus mai în spate sau mai în față în funcție de lungimea picioarelor. Acesta intră în categoria karturi copii și să nu vă gândiți că poate fi folosit și de adulți. Pur și simplu am dat un pic în mintea copiilor. Este potrivit pentru copiii între 4 și 9 ani.

Ce funcții am găsit la acest kart cu pedale

Kart-ul este unul foarte zdravăn și are o structură metalică. Asta înseamnă că va fi destul de greu să-l facă bucăți. Un mare plus pentru copii este faptul că are volan pentru că toți copii sunt atrași. Mi-a plăcut că are o frână de mână care, o dată acționată, frânează roțile din spate. Nu prinde o viteză extraordinară și nici Cristina nu se agită foarte tare cu pedalatul pentru că este ușor leneșă. La primele ieșiri afară cu el chiar a preferat să o trag/împing decât să pedaleze. Pentru asta există o manetă care dezactivează roțile și copilul poate sta liniștit cu picioarele pe pedale pentru că altfel nu reușea să țină pasul cu modul în care pedalele se învârteau.

Roțile sunt de cauciuc și nu fac deloc gălăgie când merge. Este ușor de manevrat și este destul de lungă pentru un copil. Trebuie însoțit în momentul în care acesta se plimbă cu el pentru că mai are nevoie de ajutor până când învață mișcările.

Consider că am făcut o investiție bună. Pentru moment kart-ul este parcat în garaj, dar când va veni căldura la primăvară îl voi scoate la plimbare cu siguranță.

You may also like

13 comentarii

  1. sa stii ca si nepoata mea cea mare tinde spre jucarii considerate de baieti. Are raft cu scule si a cerut o masinuta cu pedale de Craciun, Probabil ca o va primi la primavara, ca acum iarna nu are ce face cu ea, dar Cris a ta nu e singura atrasa de katuri si masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.