Melkior, România și pasiunea pentru unghii îngrijite

La mulți ani România!!!! Aceste cuvinte au fost pe buzele multor români. Fie că stau sau nu în România, fiecare român s-a gândit un pic la faptul că România sărbătorește centenarul și că ar fi frumos să sărbătorească această zi cumva. Eu am avut o mică intenție să ies din casă să văd parada militară, dar frigul crunt de afară nu m-a lăsat. Am avut alte activități în familie care mi-au plăcut. Printre toate aceste activități, am profitat de ocazie, și mi-am făcut și eu o manichiură în culorile tricolorului.

Melkior și 100 de ani pentru România

Melkior este mereu atentă la diversele evenimente care se petrec și s-au gândit ca de această dată să-mi ofere un kit complet cu ajutorul căruia să-mi pot face o manichiură cu tematică. Am fost plăcut surprinsă să primesc un colet cu 3 oje și o oglindă pentru poșetă cu mesajul Miss Mândră! Eram îndemnată să-mi las imaginația să zboare și să realizez o manichiură specifică acestei zile. Poate că am ost puțin clasică și nu m-am complicat prea mult, dar așa arată manichiura mea de 1 Decembrie!

În plus, pe site, Melkior oferă reduceri de 35% pentru fiecare comandă plasată la 100 de produse. Găsiți aici lista completă a produselor care intră astăzi la reducere. Prețurile sunt bune, oferta este variată și comenzile ajung chiar repede având în vedere că această ofertă vine după 2 valuri de reduceri de Black Friday. Spre deosebire de multe firme, Melkior chiar a avut reduceri consistente.

Chiar aș fi curioasă să-mi spuneți voi ce ați făcut de 1 Decembrie? Cum ați sărbători această zi?

You may also like

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.