Pudra Flash Velvet de la FLORMAR(review)

Flormar este o firmă de cosmetice suficient de cunoscută pe piață. Spre ghinionul meu, nu am folosit nimic de la ei până acum. Toată lumea laudă produsele lor și chiar eram curioasă să văd exact despre ce este vorba. Produsele lor se găsesc în mall-uri în dreptul standurilor amplasate pe mijlocul culoarului sau pentru persoanele care nu au acces la aceste produse, le pot comanda online de aici.

Am primit aceste produse spre testare și vreau să vă povestesc care a fost experiența mea cu fiecare în parte. Așa cum puteți vedea, Flormar nu are doar produse cosmetice, ci puteți găsi produse de îngrijirea corpului și o gamă extrem de variată de oje.

Pudra Velvet Powder Flormar

Încep cu acest produs pentru că acesta m-a atras cel mai mult. Nu folosesc de fiecare dată pudră peste fond de ten, dar am auzit că această pudră este foarte eficientă și este deosebită față de ce am mai văzut eu pe piață sau am mai încercat până-n prezent.

În primul rând m-a atras ambalajul. Gama aceasta Flash este de un roz puternic și la unele produse se păstrează această culoare și pe ambalaj. De această dată, pudra are un capac ușor roziu în care te poți privi ca într-o oglindă. Este foarte interesant acest ambalaj și deja mă gândesc să-l port cu mine în geantă pentru că atunci când vrei să vezi dacă ai nevoie de puțin retuș al machiajului, este suficient să te uiți pe capac și să nu mai fie nevoie să deschizi pudra pentru a te privi în oglinda din interior.

La o simplă apăsare de buton capacul se ridică și pudra este sub acea plăcuță metalică. Dacă vrei să folosești pudra, trebuie să învârți ușor de capac și plăcuța răzuiește ușor pudra. În funcție de câtă pudră aveți nevoie, puteți să rotiți mai mult sau mai puțin. Este foarte interesantă această tehnică și recunosc că la început m-am jucat puțin cam mult cu ea.

Nuanța pe care o am eu este soft beige și se potrivește de minune tenului meu. Se aplică cu o pensulă și se fixează foarte bine. Pe tenul meu mixt, aceasta a rezistat foarte bine și abia după 10 ore a dat semne de o ușoară îngrășare a tenului. Asta în condițiile în care afară este foarte cald. Puteți găsi această pudră AICI.

În concluzie, îmi place atât modul de prezentare, cât și eficiența acestui produs. O recomand tuturor persoanelor care vor să obțină un finish plăcut al tenului și să arate bine pentru o perioadă lungă de timp.

Ce părere aveți despre pudra Flormar?

You may also like

15 comentarii

  1. n-am folosit nimic de la Flormar si pudra nici nu cred ca voi incerca pentru ca folosesc rar. In schimb, imi fac cu ochiul niste farduri de la ei si am inteles ca sunt foarte bune.

  2. Chiar am vazut aceasta pudra si mi-a facut cu ochiul. Nu aveam prea multe informatii despre ea si ma bucur ca ai scris tu despre. Am sa o incerc si eu mai ales ca e si rezistenta.

  3. Nu imi plac pudrele colorate, insa asta pare a fi chiar bunicica. Am ani buni de cand folosesc doar pudra translucida si pot spune ca ma declar multumita.

    If it aint broken, dont change it. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.