Cele mai speciale aranjamente și coronițe de crăciun găsiți doar la Căsuța cu flori

Crăciunul este una dintre sărbătorile mele de suflet. Îmi place să petrec această sărbătoare în sânul familei, să fiu înconjurată de prieteni și să ofer cât mai multe cadouri. Important este să ai plăcerea de a dărui și să vezi acea sclipire din ochii celui care primește cadoul. Pentru asta trebuie să studiezi puțin piața și să te gândești la bugetul alocat pentru cadouri. Nu prea ai cum să dai greș cu un aranjament de Crăciun sau chiar cu o coroniță care poate fi pusă pe ușă.

Aranjamente speciale de Crăciun făcute de Căsuța cu flori

Căsuța cu flori este una dintre florăriile mele de suflet din Galați. Am apelat de multe ori la serviciile lor și am găsit tot timpul ceva pe gustul meu. Vă asigur că sunt o persoană destul de mofturoasă și sunt extrem de atentă la detalii. Cu toate astea, apelez la serviciile acestei florării ori de cîte ori am nevoie de un buchet de flori, un aranjament special sau pentru aranjamentele de Crăciun pe care le dăruiesc celor dragi.

Un aranjament superb într-un pahar supra dimensionat cred că este o alegere foarte bună. Combinațiile de fulgi, brăduți sau om de zăpadă combinat cu un miros fin de brad te duc cu gândul la copilărie și la frumusețile acesteia.

Poate că nici nu ar mai fi nevoie să vă spun eu cât de frumoase sunt toate aceste creații. Pozele vorbesc de la sine. Mie mi-a plăcut că am putut să-mi pun și eu amprenta în crearea aranjamentelor. Mi-am spus părerea și dorințele și aranjamentul a fost creat în funcție de preferințele mele. Vă asigur că prețurile sunt mai mult decât decente și că aranjamentul de anul trecut a ținut foarte mult timp.

Ce alte cadouri de Crăciun mai găsiți la Căsuța cu flori

Cred că fiecare are o coroniță pe care o pune la intrarea în casă. Mie îmi plac decorațiunile naturale pentru că îmi place să simt mirosul de brad, îmi place ca în fiecare an să am un model diferit și pentru că arată mult mai bine. Când vezi frumusețile de mai sus clar nu poți rămâne indiferentă. Recunosc că abia aștept să mă duc și eu la florărie și să-mi aleg decorațiuni pentru casa mea.

Ce decorațiuni folosiți pentru decorarea casei de Crăciun?

You may also like

7 comentarii

  1. Iubesc Crãciunul și iubesc tot ce inseamnă decorațiuni . Iar aranjamentele acestea sunt minunatee si le poti aseza oriunde

  2. aranjamentele astea de Craciun mi se par unul dintre cele mai frumoase cadouri mai ales cand mergi in vizita la cineva. Iei un aranjament, un cozonac, o stica de vin si te scoti frumos si elegant din orice moment de genul asta.

  3. Sunt foarte frumoase si sunt cadouri frumoase de facut pentru persoanele dragi,mulțumim pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.