Mierea în combinații sănătoase – Apidava

Apidava m-a surprins plăcut de fiecare dată. Am avut ocazia să încerc câteva combinații complet noi de miere care mai de care mai sănătoase și mai gustoase. Evident că mierea este acel aliment dulce după care rămâi cu un gust plăcut. Este o adevărată plăcere să o consumi și, în plus, este și foarte sănătoasă.

Nu știu dacă sunt o persoană clasică doar că până nu demult încercasem doar clasica miere. Toată lumea a încercat măcar o dată mierea de salcâm, de tei sau polifloră. Fiecare are o miere favorită. Noutatea vinde din faptul că Apidava face câteva combinații de miere care mai de care mai interesante. Evident că sunt curioasă de gust și de efectele acestora asupra corpului așa că astăzi vreau să vă spun despre 2 combinații extrem de interesante.

Miere cu lăptișor de matcă – Apidava

Lăptișorul de matcă este un remediu universal, deosebit de valoros care, consumat adecvat, îți oferă o varietate de beneficii pentru sănătate. Este potrivit atât pentru copii, cât și pentru aduți și vârstnici, fiind folosit pentru prevenirea sau ameliorarea diferitelor afecțiuni, dar și în tratarea și vindecarea unor boli grave. De această dată combinația este făcută între mierea de salcâm și lăptișorul de matcă care s-a dovedit a fi un produs excelent pentru stimularea imunității și combinația perfectă pentru o cură de energie și vitalitate.

Lăptișorul de matcă conține proteine, amino-acizi esențiali, glucide, acizi grași, vitamina B5, minerale (Ca, Mg, Fe), vitamina A, B1, B2, B6, B12, D, E, K. Combinația de miere cu 2% concentrație lăptișor de matca are o culoare puțin mai deschisă ca mierea de salcâm și ,ca și gust, poate fi ușor confundată cu mierea simplă. Se recomanda a se folosi 3 lingurițe/ zi, după mesele principale ale zilei, dar nu mai târziu de ora 18.00.

Miere cu extract din struguri – Apioxivita Cocktail

Mierea cu extrat de struguri este o combinație interesantă și nemaiîntâlnită. Apioxivita este un extras concentrat din: sâmburi, pielițe și rahis de struguri roșii, bogat în polifenoli (acizi fenoli, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol).
Amestecul de miere de salcâm – de calitate superioară cu acest concentrat din struguri roșii bogat în antioxidanți poate fi utilizat pentru prevenirea, tratarea sau ameliorarea unor simptome ale afecțiunilor cardiace, cum ar fi diminuarea colestorulului din sânge. Radicalii liberi conținuți în polifenoli ajută la reglarea tranzitului intestinal.

Gustul acestei mieri este foarte interesant. Aș putea să spun că este foarte aromat, dar gustul cu care rămân în gură nu mă duce cu gândul la struguri. Un gust foarte pronunțat și o aromă cu totul specială, de nici nu zici că este miere. Culoarea este dată de struguri și este prima miere de culoare mov.

 

Eu mă bucur că am descoperit aceste sortimente și am experimentat gusturi noi. Ambele produse le găsesc bune și potrivite stilului meu de viață. Ar fi bine să le încercați măcar o dată.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

23 de comentarii

  1. Imi place tare mult Apioxivita tocmai pentru ca are gustul acela de struguri, de must cumva. O sa imi cumpar si varianta la bocan si am sa alternez mierea cu laptisor de matca pe cea cu extract de struguri. Eu fara miere nu functionez. Ea ma scapa de constipatie si imi da energie si ma ajuta sa ma concentrez mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.