Eficiența cremelor cu protecție solară

Cremele cu protecție solară ar trebui să fie de nelipsite din rutina voastră de îngrijire și să nu ieșiți din casă fără să folosiți o cremă cu protecție. Eu mi-am făcut stocul pentru această vară și vreau să vă povestesc puțin despre motivul care m-a determinat să îmi cumpăr creme pentru toată familia.

protectie-solara-nivea-minExplicația dermatologului de a folosi zilnic protecție solară

Acum o lună și puțin am fost la dermatolog pentru că aveam niște pete maronii pe față apărute în urma sarcinii. Mi-a dat un tratament și printre altele mi-a explicat că este foarte important să folosesc creme cu factor de protecție cât mai mare. Soarele este foarte periculos pentru ten și pentru asta trebuie să-l protejez cât pot de mult.

bioderma-photoderm-minDermatologul mi-a dat să folosesc pentru ten Bioderma Photoderm cu acțiune depigmentară și SPF 50+. Această cremă are o textură interesantă și seamănă perfect cu un BB cream. Aceasta este o cremă nuanțatoare și este cu o tentă ușor mai închisă ca tenul meu. Mi-ar fi plăcut să fie pe nuanțe pentru că mi-ar fi trebuit ceva puțin mai deschis. Pentru a nu se vedea inestetic, aplic o pudră pe deasupra și în felul ăsta totul arată perfect. În felul ăsta am și protecție bună pentru ten și nu mai am nevoie să-mi aplic fond de ten sau orice altă cremă nuanțatoare.

Crema trebuie reaplicată după 2 ore dacă stau în soare. Chiar dacă se aplică peste stratul vechi, nu îmi simt tenul încărcat și chiar îmi oferă o siguranță mult mai bună. Recomand tuturor fetelor să folosească creme pentru față cu un factor de protecție cât mai mare pentru a evita problemele. Este mult mai ușor să previi decât să repari.

Cremele cu protecție pentru copii

Copiii trebuie protejați și ei de razele soarelui și chiar dacă o piele bronzată poate fi mai frumoasă, trebuie să vă gândiți întâi la sănătatea copilului. Pentru copii se folosesc cremele cu protecție solară 50 și eu mi-am luat deja o astfel de cremă de pe Notino.ro .

nivea-baby-sun-protect-minFie că ieșiți dimineața în parc cu copilul sau mergeți la iarbă verde, nu uitați de cremă. Aceasta trebuie aplicată în momentul în care ieșiți din casă și afară este soare și reaplicată, în cazul în care copilul stă mai mult în soare. Eu am fost la un grătar și m-am trezit că nu aveam cremă cu care s-o dau pe cea mică. Am avut noroc de o prietenă care a fost ceva mai prevăzătoare ca mine și m-a ajutat în acest sens.

nivea-spf-50-minA doua zi am comandat creme pentru toată familia și mi-am luat până și cremă după plajă. Mi-am luat-o cu scopul de a o folosi după plajă. La sfârșitul lunii iunie plecăm în Grecia și am zis să-mi iau de-o grijă și să-mi fac toate proviziile necesare. Anul trecut, deși am dat-o constant cu creme, Crii a făcut febră și s-a simțit puțin rău după câteva zile de stat la plajă. Așa am înțeles că aceste creme de după plajă au rolul de a calma pielea și de a-i oferi hidratarea de care are nevoie. Nici nu mă gândeam ca anul acesta să plec fără această cremă. Este foarte incomod să pierzi câteva zile din concediu pentru aceste mici probleme care pot fi rezolvate din start.

Ce cremă am ales eu pentru plajă

Tenul meu este pus la adăpost și pentru el nu-mi fac probleme pentru că umblu cu crema în geantă. Pentru plajă am ales am ales Nivea Sun protect invisible cu SPF 30 tot de pe aoro.ro. Am mai folosit și anii trecuți această cremă și îmi place mult. În primul rând îmi place că este invizibilă și nu trebuie să insiști prea mult asupra uniformizării cremei și nu rămâi cu porțiuni albe pe piele așa cum se mai întâmplă la unele creme.

nivea-invisible-minSPF 30 îmi este suficient ca să mă pot bronza și eu puțin. Nu intenționez să folosesc creme cu un factor mai mare și consider că acesta este protecția ideală. Eu mă bucur că am tenul ușor mai închis și din cauza cremelor cu protecție solară mare, nu mă bronzez foarte mult. Pe vremea când nu foloseam prea multe creme sau chiar cu un SPF 15, mă bronzam foarte tare pe perioada verii.

nivea-after-sun-minEu mi-am luat aceste creme de pe aoro.ro și am prins un super preț la ele. Mi-a plăcut să mi le iau pe toate dintr-un singur loc și să-mi iau de-o grijă pentru tot restul sezonului. Nivea este una din firmele de încredere și la un preț bun față de alte produse care se mai găsesc pe piață.

În câteva luni aoro se va transformă în Notino România. Se schimbă doar denumira site-ului, logo-ul, adresa, email-ul și numărul de contact. Se păstrează calitatea și produsele vor fi la fel de buna ca și până acum. Îmi plac schimbările și abia aștept să văd cu ce noutăți și cu ce promoții ne întâmpină noul site.

Voi ce creme cu protecție solară folosiți pentru plajă? Acordați o atenție sporită tenului?

You may also like

15 comentarii

  1. Sunt foarte importante cremele de protectie solara, atat pentru adulti dar mai ales pentru copii. Soarele poate fi periculos mai ales pentru copilasi, este necesar sa ii protejam cu o crema adecvata pentru pielea lor.

  2. Am inceput deja sa cumpar crema de protectie cu factor ridicat pentru ca ambii copii stau in curte la joaca, dupa ce vin de la scoala. In plus, baiatul e roscat asa ca pielea lui e sensibila si are nevoie de protectie mai mare ca sa nu se arda de la soare.

  3. si eu trebuie sa cumpar o crema de protectie pentru cel mic, nu ma pot decide intre nivea si bioderma…

    1. Eu i-am luat Nivea si este foarte bun. Bioderma cred ca este putin mai sumpa si poate la fel de buna sau mai ceva

  4. cum la plaja nu prea merg si nici nu sunt nevoita sa ma plimb prea mult prin soarele dogoritor, nu prea investesc in produse de protectie. In schimb am grija ca vara sa folosesc un BB cream sau un fond de ten cu factor de protectie mai mare.

  5. De obicei tot Nivea aleg si eu pt plaja, dar s-a nimerit sa cumpar si alte marci, care habar nu am de ele acum. Pentru fata tot Bioderma folosesc si eu. Si pentru mine e inchisa nuanta, dar au si fara culoare. Le am pe ambele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.