Hidratarea și îngrijirea pielii cu Manu Cosmetics

Manu Cosmetics este o firmă care comercializează produse profesionale de îngrijire. Am văzut pe site foarte multe cosmetice de top, dar și creme care folosesc diverse tehnologii noi care promit hidratare, fermitate și netizirea pielii. Eu am primit 4 produse doar că am preferat ca două dintre acestea să vi le ofer vouă, iar crema regenerantă și nutritivă de noapte împreună cu mousse corporal cu ăpșuni le-am păstrat pentru mine. Despre aceste 2 produse vreau să vă povestesc acum.

Cremă nutritivă și regenerantă de noapte

Perioada rece face ca tenul nostru să aibă nevoie de o îngrijire aparte și de cât mai multă hidratare. Ritualul zilnic al îngrijirii tenului este format, cel puțin, dintr-o cremă de zi și una de noapte. Chiar dacă nu sar peste acești pași, am observat că sunt mult mai constantă în ceea ce privește aplicarea cremei de noapte. Dacă ziua aplic cremă sau nu, dacă dimineața prefer să folosesc un produs de curățare a tenului și apoi aplic un fond de ten hidratant, seara aplic obligatoriu cremă. Mă gândesc că atunci sunt mult mai relaxată și nu am nici un fel de presiune.

Aceasta este o cremă cu textură cremoasă, non-grasă, care oferă o hidratare esențială pentru o piele frumoasă. Crema conține extract de Aralia Mandshurica, palntă adaptagenă cu rol de rejuvenare ce conferă fermitate pielii și îi îmbunătățește elasticitatea. Eu mă împac bine cu această cremă și mă atrage foarte mult că are ingrediente curate și că este un produs organic. În plus, îmi place modul de dozare al produsului. Iubesc cremele în care nu ești nevoită să îmi bag mâna în tot produsul pentru a trebui să-l uniformizez pe ten.

Mousse corporal cu extract de căpșuni și lapte

Nu are denumirea clasică de cremă de corp pentru că poate fi asemănată cu spumă pentru corp care oferă hidratare, tonifiere și catifelare. Este un  produs cu 99,54% ingrediente natural, nu are parabeni și nici siliconi. Este un produs care intră aproape instant în piele fără să insiști foarte mult și care lasă un miros foarte fin de căpșuni. Acesta nu persistă foarte mult, dar mirosul fin mă relaxează maxim.

Pe mine m-au surprins plăcut cosmeticele de la MANU Cosmetics și sunt convinsă că și cosmeticele au aceeași calitate. Sunt curioasă să încerc și cosmeticele lor pentru că gama de îngrijire mi-a plăcut mult.

You may also like

16 comentarii

  1. Nu pot decat sa imi imaginez cum miroase acel produs de corp pe baza de lapte si capsune. Cred ca este o reala placere sa il folosesti, o desfatare nu doar pentru piele, ci pentru toate simturile. Am sa mi-l pun si eu pe wishlist.

  2. Pare calitative cosmeticele MANU! Le trec si eu pe wishlist, chiar m-ai facut curioasa, mai ales ca apelez pe cat pot de des la produse de acest tip!

  3. Interesante produse. Ma bucur sa descopar o firma noua, cu produse bune. Trebuie sa ma documentez mai bine despre ei. Asteptam si alte articole, daca decizi sa mai incerci ceva de la ei 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.