Produse de îngrijirea părului cu care urmează să mă răsfăț în perioada următoare

În cadrul celei de-a treia întâlniri de bloggerițe din Galați am primit multe produse de îngrijirea părului. Eu am fost încântată de ele doar că nu am apucat să le folosesc pe acestea până acum și vrea doar să vă arăt ce am primit. Le voi folosi treptat și pe măsură ce le consum și-mi formez o părere, voi reveni cu un review detaliat.

Triodeluxe – șampon și balsam

Triodeluxe îmi este o firmă cunoscută mie pentru că am mai colaborat în trecut cu ei. Luna trecută am terminat gama Tresemme Color Expert Keratina aicicare protejează culoarea părului. Am scris un review și după ce am terminat toate cele 3 produse din acest kit mă declar foarte mulțumită de aceste produse. De această dată am primit un șampon Tresemme Multivitamin. Este un șampon special creat pentru părul gras sau cu tendințe de îngrășare și oferă părului un boost de vitamine. Balsamul cu Provitamina B5 și aloe promite să hidrateze părul, să îi redea vitalitaea și strălucirea. Prețul unor astfel de pachete este unul foarte bun și cantitățile sunt chiar generoase.

Zenz – șampon și balsam

Produsele de la Zenz sunt produse profesionale care pot fi găsite pe All4CleanBeauty. Îmi place tare mult ambalaul acestora și sunt tare curioasă cum se comportă pe păr. Șamponul este într-o variantă mini de 50 ml, iar balsamul este varianta full de 250 ml. Recunosc că nu le-am desfăcut încă și își așteaptă rândul.

Biorita – produse cu henna

Biorita comercializează produse 100% naturale și trebuie să recunosc că este pentru prima dată când văd un șampon și o vopsea sub formă de pudră. Vopseaua este pe bază de henna. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați pudra cu apă călduță și apoi cu produsul obținut să fie aplicat pe păr asemeni unei vopsea. Se ține 30 de minute și apoi se spală părul. Eu am varianta blond închis și vreau să vă zic că sunt tare curioasă cât de eficientă este. Nu ar avea ce să dăuneze părului așa că voi apela la această vopsea cu prima ocazie.

Șamponul merge pe aceeași idee. Pentru a ajunge la consistența lichidă, se amestecă pudra cu apă călduță și abia apoi se începe procesul de spălare. O metodă inedită de a te spăla pe păr și cred că voi folosi în același timp.

Ce părere aveți de aceste produse? Ați încercat vreunul dintre acestea?

You may also like

15 comentarii

  1. sa vedem cum faci fata sa le folosesti pe toate. Eu nu prea sunt genul care schimba des produsele pentru par, dar astept cu interes review-urile tale, poate mi se vor potrivi si mie unele dintre produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.