Folosirea produselor Biotissima în realizarea machiajului

Biotissima este numele cosmeticelor a celor de la Lifecare. Andreea Georgescu este una dintre persoanele care m-au convins să încerc produsele lor cosmetice și o puteți face și voi accesând direct acest link. Eu am optat pentru mai multe produse doar că pentru moment am ales să vă vorbesc doar despre cosmeticele lor pentru că ele m-au fascinat în primă fază.

Produsele Lifecare nu îmi sunt străine. Am mai folosit câteva creme care mi s-au părut geniale și când spun asta nu exagerez cu nimic. Știu că au ingrediente curate și produse eficiente, iar asta m-a convins să încerc și alte produse de la ei. Despre cosmetice nu apucasem decât să citesc diverse păreri așa că am fost extrem de curioasă să le și folosesc pentru a vedea exact cum se comportă pe tenul meu.

Fondul de ten de la Biotissima l-am ales în nuanța light și mi se potrivește foarte bine. Se întinde frumos și uniform pe ten fără să rămână brazde și arată natural. Are o acoperire medie și rezistă foarte bine pe ten pe parcursul întregii zile. Pentru cearcăne folosesc concealerul de la Biotissima care mi se pare extrem de elegant. Nu știu de ce mă așteptam să fie un produs la tub, dar are o pensulă drept aplicator care este perfectă pentru distribuirea produsului. În plus, cearcănele sunt foarte frumos acoperite și se potrivește de minune cu fondul de ten. Combinația este chiar reușită.

Pensule Biotissima

Pensulele lor mi se par foarte elegante. Poate că și acest suport m-a atras, dar îmi plac că sunt cochete, esențiale, practice și comode. 1. Pensula pentru pudră asigură aplicarea optimă foarte ușoară a pudrei compacte. Vârful rotunjit și perii denși permit acoperirea completă, ajungând pe toate zonele feței. 2. Pensula pentru fard de obraz (blush) este compactă și are mărimea perfectă pentru a permite aplicări precise și controlate. Oferă o acoperire ușoară a feței sau a corpului, asigurând un finisaj fără imperfecțiuni. 3. Pensula pentru ochi „Blending” este ideală pentru amestecarea culorilor, gradual, de la o nuanță la alta. Amestecă cu măiestrie nuanțele fardurilor de ochi, pentru aspecte pronunțate sau foarte fine. 4. Pensula pentru aplicare fard de ochi este concepută pentru a asigura o aplicare optimă și cât mai ușoară a fardului de ochi. Vârful este conceput pentru a absorbi o cantitate optimă de fard de ochi. De asemenea, pensula poate fi folosită pentru aplicarea corectorului. Mi se pare un kit de pensule esențial dacă ai nevoie de câteva pensule esențiale.

Fard de pleoape Biotissima

Mi-a surâs ideea de a alege un fard de pleoape în culori pământii, exact așa cum port eu în mod normal. Culorile sunt pigmentate și cu primer rezistă foarte bine. Pot să spun că în cazul ăsta pensula de blending a făcut minuni pentru că a difuzat frumos culorile și am reușit să fac mici artificii pe care eu nu le știam.

Am încercat și tușul de ochi care este unul tip cariocă. Este ușor de trasat linia de tuș datorită faptului că sunt ușor neîndemânatică și nu mă pricep să-mi fac cine știe ce codiță de tuș. În felul ăsta, tușul de la Biotissima mi se pare foarte util pentru începători și nu numai. Tușul este de un negru intens și îmi place că nu rămâne un negru lucios. Rămâne un negru frumos și natural.

Dacă vreți să încercați și voi produsele celor de la Lifecare, eu vă recomand să apelați cu încredere la Andreea Georgescu. Eu am primit cele mai bune sfaturi în privința produselor alese, a cadourilor primite în cadrul comenzii și a oricăror alte nedumeriri. O puteți găsi și aici.

Sunt extrem de încântată de toate cosmeticele încercate de la Lifecare, Biotissima, și chiar le puteți încerca cu succes. Totul este natural și am mare incredere în ingredientele folosite așa că merită să le acordați o șansă. Voi ați încercat cosmeticele Biotissima până acum? Care este produsul vostru preferat?

You may also like

15 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere draga mea! Au produse minunate si sunt foarte frumoase ca si aspect,ambalaj,imi plac foarte mult!

  2. Nu le-am incercat până acum, dar aș fii curioasă de fardul de pleoape de la Biotissima, să te bucuri de ele draga mea ♥️

  3. Am incercat creme Biotissima si sunt faine! Sunt tare curioasa de gama de machiaj. ^_^ Pare interesanta combinatia de farduri pentru ochi. De concealer sunt super curioasa. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.