Întreținerea sprâncenelor și demachierea cu produse Caress Society

În cadrul întâlnirii de bloggerițe din Galați am făcut cunoștință cu produsele de la Caress Society. Așa am descoperit acest brand care are nenumărate produse de îngrijire cu lapte de capră. Până acum am folosit doar produse de păr cu acest ingredient minune. De această dată am primit 2 produse care mi-au atras atenția și despre care vreau să vă povestesc și astăzi.

Demachierea tenului cu apa micelară cu extract de lapte de capră

Principalele ingrediente ale acestui produs sunt extractul din lapte de capră și acidul hialuronic și au rolul de a menține pielea mai elastică și mai fină. Îndepărtează perfect machiajul impermeabil al ochilor și al feței, fără a irita pielea delicată, în special în jurul ochilor. Apa micelară îndepărtează foarte bine orice machiaj de pe ten și este foarte eficientă. Am simțit un miros de parfum care nu l-am asociat cu nimic special și l-am regăsit și pe lista de ingrediente. Eu nu am probleme doar că știu că sunt persoane care nu-l tolerează.

Vopsea cremă pentru sprâncene cu henna

Sprâncele sunt extrem de importante pentru o fizionomie plăcută. Dacă acestea nu sunt stilizate corespunzător poate schimkba radical fizionomia. Am văzut multe persoane care nu și-au tatuat sprâncenele bine și acum par mirate în permanență sau le-a schimbat complet. Este foarte bine să apelați la profesioniști în cazul în care vreți să faceți schimbări de genul. În cazul în care tatuajul nu etse reușit acesta nu se poate scoate sau nu poate dispărea peste noapte. Din acest motiv îmi este teamă să-mi fac ceva la sprâncene. Chiar și pentru un banal pensat prefer să merg la aceeași persoană de ani buni pentru că îmi este frică să mă dau pe mâna oricui.

Caress Society mi-a oferit un produs de vopsire a sprâncenelor cu henna. Asta înseamnă că nu este nimic permanent. Această vopsea persistă câteva zile, după care o putem reaplica. În felul ăsta nu mai suntem nevoite să le creionăm zilnic și să le retușăm ori de câte ori avem nevoie. Este un produs bun pentru persoanele care se pricep să facă acest lucru. Eu recunosc că nu-mi fac absolut nimic la sprâncene.

Sprâncenele mele sunt puțin mai groase și consider că așa îmi stă bine. Într-un timp îmi doream și eu să mi le mai subțiez doar că părerea cosmeticienei mele a fost alta și am preferat s-o ascult. Aș vrea să ofer produsul unei persoane care obișnuiește să și le facă acasă.

You may also like

13 comentarii

  1. Ammai citit despre aceste produse si stiu ca m-a incantat inca de atunci ceea ce am citit. Ambele ma tenteaza. Sunt obsedata de sprancene, insa nu mai am dexteritatea( si din cauza ochelarilor) de alta data. Inainte, imi vopseam singura sprancele, acum, nu am mai facut-o de mult.

  2. Apa micelara încă nu am inceput sa o folosesc. Henna pentru sprâncene i-am făcut-o cadou mamei mele pentru că are sprâncenele blonde și a fost foarte mulțumită de ea. Chiar se vede diferența.

  3. nu pot decat sa te felicit pentru ca nu ai ales sa iti extermini sprancenele naturale ca sa te apuci apoi sa le desenezi, asa cum am vazut ca se porta acum, moda pe care nu o pricep si pe care nu as aboda-o niciodata. Oricum, ideea acestui produs care persista cateva zile este buna pentru cine are nevoie.

  4. Recunosc ca nu prea ma pricep la produse pentru ingrijirea sprancenelor. Eu doar le pensez si cam atat. Insa m-ar tenta sa incerc produsele despre care vorbesti ca sa vad si eu cum sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.