Câteva sfaturi în alegerea celei mai bune invitații de nuntă

Nunta este o afacere pentru cei care au business-uri în această zonă. Știu că acum după ce am făcut nunta aș putea să spun că mi-ar fi plăcut o petrecere cu prieteni și atît. Să nu fie bunica, mătușa pe care am văzut-o o dată în viață și unchiul care vine din pură obligație. Nu are rost să intru în detalii de genul pentru că nu mă chinui să conving pe nimeni de nimic. Pentru mine nunta a fost o zi foarte, dar foarte obositoare și stresantă în același timp. Revenind la titlu, am să vă spun despre invitațiile de nuntă. Invitațiile aceste sunt absolut obligatorii sau cel puțin așa este în zona noastră. Mi se pare un fel de anunț oficial al invitațiilor și, în concluzie, cine primește invitație are o oarecare răspundere de a confirma prezența. În felul ăsta mirii își pot face anumite calcule în ceea ce privește numărul invitațiilor.

Cum să alegi invitații de nuntă deosebite

Internetul este plin de idei și de sfaturi și totuși aici vine amprenta personală. Fiecare are anumite standarde și anumite dorințe. Sunt persoane care aleg invitațiile cu mesaje haioase care sunt perfecte pentru cuplurile tinere. Sunt invitațiile serioase care sunt strandard în ceea ce privește modelul și textul. Și ultima categorie ar fi compusă din invitațiile care un design cu adevărat special și care au un impact bun asupra celor care le primesc.

Unde mi-am făcut eu invitațiile de nuntă

Situația mea a fost ușor diferită față de un cuplu normal. Eu am făcut nuntă și botez și am căutat să-mi fac o invitație mai clasică pentru că nu mă vedeam dându-i tatălui meu o invitație mai fistichie cu mesaje pe care el să nu le înțeleagă sau să-i placă. Am vrut să evit neplăceri de genul și din acest motiv am ales o invitație simplă.

Mi s-a părut mult mai practic să intru pe internet, să caut acel model de invitație care mi-ar plăcea și să mi-o comand pur și simplu. Părerea mea este că nu are rost să cheltuiți foarte mulți bani și să alegeți invitații de nuntă ieftine pentru că nu se merită să aruncați prea mulți bani pe ele. Eu am optat pentru invitatii de nunta Bucuresti pentru că iubesc online-ul.

Site-urile îți oferă și textul care trebuie scris pe invitație, modelul este în funcție de preferințe, iar în termen de doar câteva zile acestea ajung acasă. Sunt anumite praguri în ceea ce privește valoarea comenzii și dacă aceasta este depășită, transportul este gratuit. Nu neglijați acest aspect pentru că de multe ori aceste site-uri oferă și alte servicii de care puteți beneficia.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

15 comentarii

  1. invitatiile de nunta trebuie alese doar de miri si sa potiveasca personalitatilor lor. De asemenea, nu mi se pare corect ca decizia sa fie luata doar de mireasa pentru ca trebuie sa se regaseasca si mirele in stil si mesaj.

  2. Imediat se afc 9 ani de cand eram si eu in cautare de invitatii. Parerea mea e ca nu e nevoie de bani multi cheltuiti pe o invitatie pe care la urma urmei multi o arunca la gunoi. Eu una recunosc fac colectie 🙂 insa nu toata lumea e ca mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.