Minuni pentru ten cu ajutorul concentratelor faciale de la Schaebens

Îmi pare puțin rău că am descoperit măștile Schaeben puțin cam târziu. Am folosit o parte dintre măștile primite în cadrul celei de-a treia întâlniri de bloggerițe din Galați și m-au impresionat plăcut. Sunt măști pentru toate tipurile de ten și pentru tot felul de probleme așa încât nimeni nu are nici o scuză să nu apeleze la ele. Este clar că aceste produse au rolul de a acționa direct asupra problemelor tenului și că rezultatele sunt rapide și spectaculoase.

Cadoul din partea celor de la Trendline a fost compus din foarte multe măști de față și concentrate faciale foarte interesante. Nu le-am încercat pe toate, dar am să vă spun câte ceva despre serurile concentrate, urmând să mai fac un articol în care să vă povestesc despre măștile tip peel off, hidratante sau care încearcă să rezolve anumite probleme ale tenului precum puncte negre, riduri, etc.

Sunt genul de persoană care aplic tot felul de creme pe față și, până acum, n-am acordat o atenție prea mare măștilor de față. Am fost convinsă de diverse prietene că aceste măști pot înlocui o rutină de îngrijire a tenului compusă din mai multe creme și uite așa am început să folosesc 1-2 măști pe săptămână și zilnic să aplic concentrate pe ten.  

Ser concentrat Night Repair

Sunt singura persoană care cînd vede aceste fiole se gândește, în primă fază, că ar trebui înghițite?! Acest ser conține 5 capsule care promit să regenereze celulele pe timpul nopții, să ofere o hidratare complexă, reduce ridurile și netezește pielea. Prima fiolă am aplicat-o pe față, pe gât și pe decolteu și pentru că tot mai aveam, am insistat și am mai pus pe ten. Să nu faceți ca mine pentru că tenul va fi sufocat de acest ser și m-am trezit cu tenul îmbâcit dimineață. A doua fiolă am distribuit-o câtuși de cât uniform și mi-a plăcut cum s-a comportat pe ten. M-am trezit cu un ten luminos și cu o piele netedă.

Concentrat LIFTING ANTIRID

Acest ser are niște combinații interesante de ingrediente precum Q10, peptide, ulei de semințe de struguri și rozmarin. Este recomandată pentru toate tipurile de ten și promite să reducă ridurile cu efect instantaneu, netezește pielea și reduce semnele de îmbătrânire. Evident că toate aceste detalii nu se petrec peste noapte și acesta este rezultaul folosirii seului pe o perioadă mai lungă de timp. Imporant este să fim conștiente de puterea acestuia de a ajuta tenul să aibă un tonus mult mai bun și să ajute pielea să își recapete elasticitatea.

Concentrat MATURE SKIN ANTI-AGE

Este un ser special creat pentru tenul matur. Dacă serul anterior promitea să reducă ridurile, acesta promite să reducă adâncimea ridurilor cu 30%, îmbunătățește conținutul de umiditate a pielii cu 23% și crește elasticitatea pielii cu 25%. Nu abuzați de acest produs dacă tenul nu o cere. Pentru câteva riduri superficiale sau de expresie ar fi indicat să folosiți serul de mai sus, iar pentru un ten cu riduri ceva mai profunde, să apelați la acest produs. Datorită faptului că acest concentrat  stimulează procesul natural de reînnoire a pielii mature este indicat să folosim acest produs doar dacă avem nevoie.

Serul are 7 capsule și se recomandă folosirea zilnică. Ingredientele care predomină: Q10, extract de ginseng, extract de borago și ulei de Echium.

Concentrat PERFECT SKIN

Serul acesta este util tot persoanelor care au probleme cu ridurile și are ca principale ingrediente acid hialuronic, piper siheduan și vitamina E. Promite să îndepărteze ridurile, redea strălucirea pielii, îmbunătățește porii și pregătește tenul pentru machiaj. Este un produs eficient care nu are cum să dăuneze tenului și care îl ajută să arate mult mai bine fără ca vârsta să-și pună amprenta pe tenul meu.

M-au cucerit aceste produse și am încercat să le aplic cu regularitate pentru că îmi doresc să văd rezultate spectaculoase. Eu vă sfătuiesc să le încercați și sunt convinsă că va fi dragoste la prima aplicare.

You may also like

20 de comentarii

  1. Mastile sunt foarte importante pentru ingrijirea pe termen lung a tenului, mastile si demachierea zilnica te feresc de un ten prea ridat mai incolo. Interesante produsele pe care le recomanzi.

  2. Serurile concentrate mă tentează și pe mine pentru că par a rezolva unele probleme care le am în vedere. cred că sunt eficiente și din descrierea ta, înțeleg că și calitative.
    Mulțumesc!

  3. Am mai citit impresii foarte bune despre aceste produse si m-ar tenta si pe mine. N-as putea spune care dintre ele ma tenteaza mai mult dar cred ca de concentrate as avea cea mai mare nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.