Răsfățul copilului cu produsele de îngrijire Bebe Drag

Copilul merită tot ce este mai bun și recunosc că acord o foarte mare importanță produselor de îngrijire. Nu pot să spun că am un copil sensibil și nu caut produse foarte delicate. Îmi doresc să fie niște produse blânde care să-i ofere îngrijirea necesară și să fie de o calitate superioară. Tocmai din acest motiv Bebe Drag am considerat că îndeplinesc toate condițiile cerute de mine. Vă povestesc despre cele 4 produse pe care eu le am și sper să vă ajute toate aceste informații.

VIVANATURA vine în întâmpinarea mămicilor cu o nouă gamă de produse hipoalergenice, naturale și procesate la rece: Bebe Drag. Cu ingrediente între 99% și 100% naturale, produsele din noua gamă sunt sigure pentru pielea delicată a bebelușilor, fiind testate dermatologic și oftalmologic. În plus, VIVANATURA a eliminat din formulele sale ingrediente ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranți, petrolatum sau derivați petrochimici.

Produse Bebe Drag – Vivanatura

Am folosit o perioadă destul de lungp de timp și mi-am făcut o părere despre aceste produse așa că vreau să vă povestesc despre aceste produse de îngrijire despre copii. Șamponul, gelul de duș și loțiunea de corp au fost folosite exclusiv de Cristina, fetița mea, doar balsamul de funduleț a fost folosit de o prietenă care are un bebeluș.

Loțiune de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz Bebe Drag

Această cremă de corp este 100% naturală șio are numai ingrediente bune foarte prietenoase. Textura este cremoasă, de culoare albă și fără miros. Mă bucur că nu are miros pentru că în ziua de astazi mulți copii au alergii la parfum. Îmi place faptul că are pompiță pentru că se întâmplă ca Cristina să n-aibă răbdare să o dau cu cremă și atunci totul de întâmplă pe fugă. Crema intră rapid în piele fără a fi nevoie să insist foarte mult.  Acest produs poate fi găsit aici.

Șampon cu aloe și salvie Bebe drag

Șamponul are o textrură ușor lichidă și cu un miros foarte fin. Acesta curăță delicat și lasă părul moale și mătăsos fără a-i permite să se încurce. Se încadrează în categoria produselor dermatocosmetice și  nu are parabeni. Este potrivit a fi folosit de copii, dar și de bebeluși. Are o cantitate generoasă de 500 ml și este valabil 6 luni de la deschidere. Mie îmi place acest produs și îl voi folosi în continuare pentru că a fost foarte bine tolerat de fetița mea. Acest produs poate fi găsit aici.

Gel de duș cu aloe și unt de shea Bebe drag

Gelul de duș m-a încântat maxim. Mi-a plăcut faptul că acesta nu are miros, are o culoare transparentă și ușor lichidă și că are un grad de spumare redus. Gradul de spumare scăzut îmi atestă faptul că este un produs natural fără alte adaosuri. Oferă o hidratare foarte bună și chiar aș putea să spun că este vizibilă. Pielea are parte de o îngrijire specială cu acest produs de la Bebe drag și recunosc că am apelat și eu la el de câteva ori.

Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol Bebe Drag

Pielea bebelușilor se usucă și apar ușor iritații din diverse motive. Balsamul de funduleț asigură emoliere și senzație de hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector. Bisabololul este antiritant, reduce vizibil roșeața și disconfortul, și accelerează refacerea barierei cutanate.

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.